Πολιτισμός

27/03/2018 - 11:59

«Πού ‘ν’ τος, πού ‘ν’ τος ο Υπουργός ;» από τον Θεατρικό Όμιλο Πέτρας

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Θεατρικού Ομίλου Πέτρας, υπερψηφίστηκε η πρόταση που κατέθεσε ο σκηνοθέτης του ομίλου, Βασίλης Χατζηελευθερίου, σύμφωνα με την οποία το «Πού ‘ν’ τος, πού ‘ν’ τος ο Υπουργός ;» είναι το έργο που θα καθηλώσει τους θεατές το 2018.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο έργο του ERIC INDE «Βγάλ’ τον υπουργό απ΄ την πρίζα» και έρχεται να ταράξει τα νερά της συντηρητικής κοινωνίας. Εδώ πρωταγωνιστούν σκοτεινές δολοπλοκίες, ίντριγκες, καλά κρυμμένα μυστικά, μίζες, σεξ και  πάθη. Όλα αυτά  γύρω από ένα μηχάνημα, το οποίο φαίνεται να επηρεάζει καθοριστικά τις ζωές όχι μόνο του πρωθυπουργού, αλλά και ολόκληρου του λαού!

Παρουσιάζεται Παρασκευή 30 Μαρτίου, 8:00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο «Στέλιος Παυλής» στη Πέτρα και Σάββατο 31 Μαρτίου 8:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου. Στα προσεχώς παραστάσεις και σε άλλα μέρη του νησιού!

Η είσοδος στο λαό είναι ελεύθερη!

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Ανδρονίκη Κουτσαβλή, Παρασκευάς Μπουδούτσης, Νικόλας Μωυσής, Μαρία Ματζουράνη, Αγνή Παπουτσή, Σταύρος Λιαργκόβας, Στρατούλα Περικλέους, Αντώνης Παντέμης και Χριστίνα Πιπίνη.

Ήχος – φωνή ταξιτζή (B): Μιχάλης Μπρίταλος

Ήχος – φωνή ταξιτζή (Α): Νικόλας Μυωσής

Σκηνικά: Δέσποινα Πάνου

Μετάφραση – διασκευή: Ανδρονίκη Κουτσαβλή   

Τραγούδι παράστασης « Ελλάδα καημένη» Σταύρος Λιαργκόβας

Μοιράσου το άρθρο!