Πολιτισμός

13/04/2024 - 18:00

Σάββατο 13 Απριλίου στο Αναγνωστήριο Αγιάσου "Ο Μικρός Πρίγκιπας"

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στις 6:00 μ.μ στη Βιβλιοθήκη του Αναγνωστηρίου η Εφηβική Θεατρική Ομάδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου "Η Ανάπτυξη" σας προκαλεί να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση "Ο Μικρός Πρίγκιπας" του Αντουάν ντε Σαιντ Οξυπερύ. Το έργο βασίζεται στη διασκευή της φιλολόγου Βάσως Ιωάννου και της Α' Λυκείου Κόνιτσας (σχ. έτος 2011-2012) σε σκηνοθεσία Θεοδώρας Μουρεχίδη.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να αποτυπωθεί μέσα από τη θεατρική έκφραση η σημασία της αγάπης και της φιλίας στους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε ως Αναγνωστήριο, αλλά και ως μέλη αυτής της κοινωνίας.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Αργύρα Νίτσα, Ελευθεριάδη Νίκη, Πατσέλλη Μαρία, Σέμαν Μαρίνα, Χατζέλλη Ανδρονίκη, Χουτζαίος Γιώργος Ραφαήλ.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Τμήμα Εικαστικών του Αναγνωστηρίου και τις υπεύθυνες δασκάλες Κουτσκουδή-Βουρλή Μυρσίνη και Κουτσκουδή-Βουρλή Κατερίνα για τα σκηνικά, την Τσαούσογλου Χρυσάνθη για την επιμέλεια ενδυματολογίας, τον Κορομηλά Παναγιώτη και Παπαγεωργίου Ισίδωρο για τον ήχο και τη Σιδηρέλλη Ταξιαρχούλα για τα φώτα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Μοιράσου το άρθρο!