Πολιτισμός

11/01/2020 - 23:12

Σπουδαία εκδήλωση στο παγωμένο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης...

Μια σπουδαίο εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Αφιέρωμα για τα 110 χρόνια από την γέννηση του ποιητή Νίκου Καββαδία. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μαζί με το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης, τη συμμετοχή του συγγραφέα - δημοσιογράφου Μιχάλη Γελασάκη  και της Ρίτας Αντωνοπούλου μαζί με τον σπουδαίο μουσικό Μανώλη Ανδρουλιδάκη.

Το Δημοτικό Θέατρο κατάμεστο!

Όμως η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο παγωμένο Δημοτικό Θέατρο που παραχώρησε δωρεάν ο Δήμος Μυτιλήνης στην Περιφέρεια για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο....

Στα μέσα της εκδήλωσης ο Περιφερειάρχης κος Κώστας Μουτζούρης στο χαιρετισμό του και ενώ ήταν επάνω στη σκηνή είπε ότι ανέβηκε σκόπιμα με μπουφάν του ώστε να τον δει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ. Τσακύρης και την επόμενη φορά να μεριμνήσει καλύτερα για το θέμα της θέρμανσης. Το κρύο σχολιάστηκε και από την κα Ρίτα Αντωνοπούλου λέγοντας ότι σύντομα θα χρειαστεί κουβέρτα. Από την πλευρά του ο κος Μανώλης Ανδρουλιδάκης θυμήθηκε ένα παγωμένο ταξίδι του στον Ατλαντικό  Ωκεανό και είπε ότι τώρα προσπαθεί να ζεστάνει τα χέρια του.... (ώστε να παίζει κιθάρα) !

Τι έχει συμβεί λοιπόν με τη θέρμανση στο Δημοτικό Θέατρο;

Αβλεψία; Λάθος υπολογισμός; Τεχνικό πρόβλημα;

Καλό θα είναι να απαντήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Είναι κρίμα τόσο σημαντικές εκδηλώσεις να έχουν τέτοια μελανά σημεία και να γινόμαστε ρεζίλι σε καλλιτέχνες που φιλοξενούμε στο νησί μας.

Ευτυχώς το θερμό χειροκρότημα διάρκειας βελτίωνε συχνά την κατάσταση στο παγωμένο Δημοτικό Θέατρο...

( Προσεχώς θα αναφέρουμε περισσότερα για την σημαντική αυτή εκδήλωση )

 

--

 

up date διαβάστε την απάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού 

Μοιράσου το άρθρο!