Πολιτισμός

10/11/2014 - 07:15

Συναυλία με τους Κώστα Παρίσση (Υπόγεια Ρεύματα) και Μάκη Ψαραδέλλη

Ο

Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ διοργανώνει συναυλία με τους Κώστα Παρίσση (Υπόγεια Ρεύματα) και Μάκη Ψαραδέλλη
στις 14 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8:30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Στη συναυλία θα συμμετέχει μαθητική χορωδία καθώς και φίλοι των καλλιτεχνών.  
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, της Μονάδας Συμβουλευτικής και Επανένταξης για χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειές τους που υποστηρίζει χρήστες και οικογένειες στο νησί της Λέσβου από το 2008.
Εισιτήριο: 8 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες ή για τη συμμετοχή σας στο Σύλλογο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.  22510 25670 & 54862.

Το ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευτικής και κινητοποίησης για τη θεραπεία της εξάρτησης. Παράλληλα, υποστηρίζει οικογενειακό και προσωπικό περιβάλλον του εξαρτημένου.

Ο Σύλλογος Οικογένειας του θεραπευτικού προγράμματος προσφέρει εθελοντική εργασία και προβάλλει το έργο του ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, το υποστηρίζει με την εξεύρεση πόρων, ενημερώνει και ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη γύρω από το πρόβλημα της εξάρτησης και συμβάλλει στη διαμόρφωση της πολιτικής για τα ναρκωτικά με τη δημόσια τοποθέτησή του σε σημαντικά θέματα. Στις δράσεις του περιλαμβάνονται η υποστήριξη των μελών του θεραπευτικού προγράμματος αλλά και ευρύτερα ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξάρτησης.
 

Μοιράσου το άρθρο!