Πολιτισμός

15/12/2019 - 19:00

Τα Τίμια Δώρα στη Μυτιλήνη - Συναυλία για το Γιάννη Βέη - Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης γίνεται γνωστό ότι, την προσεχή Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7 το απόγευμα, ο Ιερός Ναός  Αγίου Θεράποντος, ο Δήμος Μυτιλήνης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Λέσβου και την Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, σε μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί, θα τιμήσει την παλιότερη γενιά ψαλτών του τόπου μας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον πολιτισμό του τόπου μας.

Ακολούθως, στις 17 Δεκεμβρίου 2019, με πρωτοβουλία του Δήμου Μυτιλήνης, θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από τον Σύλλογο Μουσικών Λέσβου για την ενίσχυση του συμπολίτη μας ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΗ.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα επτά 7 το απόγευμα στο Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης, καλούμε τους συμπολίτες μας, να υποδεχτούν τα Τίμια Δώρα που έφεραν οι μάγοι στο Χριστό. Τα Τίμια Δώρα έρχονται με πρωτοβουλία του εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος, με την χορηγία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης. Θα τεθούν προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος από 21/12/2019 έως 25/12/2019.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΥΡΗΣ  

Μοιράσου το άρθρο!