Πολιτισμός

30/10/2015 - 07:38

«Τανχόιζερ» του Wagner στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνη

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET: LIVE IN HD» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ RICHARD WAGNER «TΑΝΧΟΪΖΕΡ».
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΌ 10,00 ΕΥΡΩ


ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10/2015 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.


Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met:Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ» και «ΟΘΕΛΛΟΣ» που μάγεψαν το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 το αριστούργημα του Richard Wagner «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ».
 
Ο James Levine διευθύνει το νεανικό αριστούργημα του Wagner, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Μet μετά από περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα “Live in HD” σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κορυφαίος σύγχρονος βαγκνερικός τενόρος Johan Botha ερμηνεύει τον απαιτητικό ρόλο του νεαρού ιππότη που παγιδεύεται ανάμεσα στην αγάπη και το πάθος.
Η σοπράνο Eva-Maria Westbroek είναι η Ελισάβετ, προσθέτοντας άλλη μια βαγκνερική ηρωίδα στο ρεπερτόριό της στη ΜΕΤ, μετά την περίφημη Ζιγκλίντε στο “Δαχτυλίδι” πριν από μερικές σεζόν. Μετά τον πρόσφατο θρίαμβό του στον Πάρσιφαλ, ο βαρύτονος Peter Mattei ερμηνεύει τον Βόλφραμ ενώ η μετζοσοπράνο Michelle DeYoung είναι η θεά του έρωτα, Αφροδίτη.


Η διάρκεια της παράστασης είναι 4 ώρες και 20 λεπτά με δυο διαλλείματα των 35 λεπτών έκαστο.
 

Μοιράσου το άρθρο!