Πολιτισμός

21/06/2023 - 17:00

Τετάρτη 21 Ιουνίου στην περιοχή της Φυκιότρυπας: ΣΥΝTHESIS III Open Air - Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2023

Η καλλιτεχνική ομάδα ΣΥΝTHESIS σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 17.00 στην περιοχή της Φυκιότρυπας Μυτιλήνης για μια εκδήλωση ηλεκτρονικής μουσικής στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.  Η ομάδα ΣΥΝTHESIS συμμετέχει στο επίσημο Ελληνικό δίκτυο εορτασμών της Ε.Γ.Μ. και παρουσιάζει σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους που κινούνται στα μουσικά είδη της drone, ambient, dub and hypnotic techno.  

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες:


DJ VAS
K.VAM
MANOLENTE
MIC MEIMAROGLOU
TOKAGEROH

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

HQ SOUNDSYSTEM BY KVSOUND

Με την ευγενική υποστήριξη
ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Σημείωση / Παράκληση: Πρόκειται για μια ανοιχτή μουσική εκδήλωση οπότε ο καθένας θα πρέπει να φροντίσει για την ατομική του ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος όπως και να μαζέψει τα απορρίμματα του τοποθετώντας τα στους κάδους του Δήμου.

σ


Σας ευχαριστούμε!

ΣΥΝΤΗΕSIS - Electronic music community of Lesvos

ΣΥΝTHESIS, μια καλλιτεχνική ομάδα αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του ηλεκτρονικού ήχου που βρίσκονται στη Λέσβο. Στόχος της ομάδας είναι να φέρει κοντά τους ανθρώπους με το ίδιο πάθος για την ηλεκτρονική μουσική, να δημιουργήσει μουσικές δράσεις, να εκπαιδεύσει και να προσφέρει έμπρακτα στο οικοσύστημα της ηλεκτρονικής μουσικής & του πολιτισμού στο νησί της Λέσβου και στην Ελλάδα γενικότερα.   

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/events/209798661855941

Facebook: https://www.facebook.com/groups/synthesislesvos
Instagram

Μοιράσου το άρθρο!