Πολιτισμός

02/08/2022 - 17:04

Τετάρτη 3 Αυγούστου στο επάνω Κάστρο Μυτιλήνης: «1922 Μνήμες Μικράς Ασίας –Κείμενα για παιδιά» 

«1922 Μνήμες Μικράς Ασίας –Κείμενα για παιδιά» Παράσταση αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία μουσικής, στο Επάνω Κάστρο Μυτιλήνης Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 και ώρα 19.00 στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου «Ανθρώπων Τέχνη” 1922-2022..... Από την Καταστροφή στην Δημιουργία»

ΔΕΗ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού  στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης  Βορείου Αιγαίου " Ανθρώπων Τέχνη” 1922-2022..... Από την Καταστροφή στην Δημιουργία " παρουσιάζει την παράσταση αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία κιθάρας και τραγουδιών για όλες τις ηλικίες των παιδιών αλλά  και για μεγάλους  : «1922 Μνήμες Μικράς Ασίας –Κείμενα για παιδιά»  με την Αθανασία Δαφιώτη και τον Γρηγόρη Μολυβιάτη,  κια την ευγενική στήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο χώρο του επάνω Κάστρου Μυτιλήνης στις 19.00. 

 

Η θεματική της συγκεκριμένης παράστασης μας ταξιδεύει μέσα από Μικρασιάτικα παραμύθια και τραγούδια στις αφηγήσεις των προγόνων μας. Την παρουσιάζουν η  θεατρολόγος- ηθοποιός , με πολυετή εμπειρία στην ψυχαγωγία των παιδιών αγαπητή και γνωστή στο  κοινό της Λέσβου  Αθανασία Δαφιώτη, την συνοδεύει ο εκλεκτός  μουσικός-δάσκαλος μουσικής Γρηγόρης Μολυβιάτης. Το ντουέτο είναι εξαιρετικά δεμένο και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους μας χαρίζει μια εξαιρετική παράσταση ψυχαγωγίας, για παιδιά και ενήλικες. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Θα είναι χαρά μας να είστε όλοι εκεί!

 

ΑΝΤΩΝΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού

Περιφέρειας  Βορείου  Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο!

ΤΕΒΑ