Πολιτισμός

29/06/2021 - 15:35

Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης: έτοιμο για το Λεσβιακό Καλοκαίρι

Το θέατρο του Κάστρου Μυτιλήνης  είναι έτοιμο για να υποδεχτεί το Λεσβιακό Καλοκαίρι. με ασφάλεια και ευταξία σε ένα χώρο προσεγμένο από κάθε άποψή.


Πρεμιέρα αύριο 30 Ιουνίου με την παιδική θεατρική παράσταση " Η άλικη στη χωρά των παραμυθιών" στις 9:30


Το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού διατίθεται καθημερινά στο περίπτερο του ΔημοτικούΘεάτρου οπού το προσωπικό θα παρέχει στο κοινό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και βοήθεια.

 

 Ενημέρωση για την αγορά εισιτηρίων

Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ticketservices και της viva.gr, όπως επιτάσσει η οδηγία του Υπουργείου Πολιτισμού. Κάτω από κάθε παράσταση και εκδήλωση φροντίσαμε να αναγράφεται στο πρόγραμμα ο πάροχος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Όμως, προς υποβοήθηση του κάθε ενδιαφερομένου, ανακοινώνουμε πως στο Δημοτικό Θέατρο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα βρίσκεται υπάλληλος στην υποδοχή, στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί ο οιοσδήποτε για να λάβει οδηγίες και σχετική βοήθεια για την αγορά εισιτηρίων.

Επίσης, σημεία αναφοράς για την ticketservices είναι το υποκατάστημα Public στη Μυτιλήνη και για τη viva.gr το υποκατάστημα της WIND. Για όσες εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη και αφορούν παραγωγή του Δήμου Μυτιλήνης, θα διατίθενται προσκλήσεις στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Επίσης, φροντίσαμε λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουν οι πολίτες, οι μεγάλες συναυλίες να χρηματοδοτηθούν από το Δήμο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να απολαύσει με όσο το δυνατόν λιγότερο ή και καθόλου κόστος μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα, που καθιστούν την πόλη μας και το νησί μας κέντρο πολιτιστικής αναφοράς.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων επιβάλλεται η χρήση μάσκας. Οι πλατφόρμες για την αγορά των εισιτηρίων έχουν ήδη ανοίξει.


Και του χρόνου
Καλό καλοκαίρι .
Σας περιμένουμε!


Ο  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
Παναγιώτης  Δ. Τσακύρης 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο αρχείο 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Λεσβιακό Καλοκαίρι 2021 1.97 MB

Μοιράσου το άρθρο!