Πολιτισμός

06/06/2019 - 17:08

«Τρεις φόνοι… καμία κηδεία»: Η κωμωδία του καλοκαιριού στo Κάστρο Μυτιλήνης

Ο Κώστας Αποστολάκης, η Κατερίνα Μπιλάλη και ο Σπύρος Πούλης αποτελούν ένα συγκλονιστικό ερωτικό τρίγωνο στην απολαυστική κωμωδία των Ron Clark και Sam Bobrick

Ο σύζυγος, η σύζυγος και ο εραστής. Τρία πρόσωπα που ζουν και αναπνέουν με μοναδικό σκοπό να απαλλαγούν από τον «τρίτο άνθρωπο» στη σχέση τους. Για τον σκοπό αυτό συνάπτουν τις πιο απίθανες συμμαχίες: Η σύζυγος κι ο εραστής δολοπλοκούν για να δολοφονήσουν τον σύζυγος που στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία τους. Η σύζυγος συμμαχεί με τον σύζυγο για να βγάλουν από τη μέση τον εραστή, ο οποίος αποδεικνύεται άπιστος. Τέλος, οι δύο άντρες, ενώνουν τις δυνάμεις τους εναντίον της γυναίκας που πρόδωσε και τους δύο.

Τα παραπάνω επεισόδια συμβαίνουν στη διάρκεια των διακοπών της τριάδας: Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι, πάντα στο ίδιο ξενοδοχείο, και διανθίζονται από απίθανες στιχομυθίες και γκάφες ολκής.

Το δίδυμο των Ron Clark και Sam Bobrick έγραψε ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση και στο σανίδι, υπογράφοντας μερικές από τις ωραιότερες κωμωδίες της μεταπολεμικής περιόδου. Μια από αυτές, το «Γιε μου που πας;» είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πέρυσι το καλοκαίρι στο θερινό θέατρο Αθηνά.

Η ταυτότητα της παράστασης: 
Κείμενο: Ron Clark και Sam Bobrick
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Κυριακού
Σκηνικά: Νατάσα Παπαστεργίου
Κοστούμια: Κατερίνα Ανδρικοπούλου
Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Δημόσιες σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα

 

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Μπιλάλη, Σπύρος Πούλης



Τρίτη 9/07, Θέατρο Κάστρου, Μυτιλήνη

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, παιδικό-φοιτητικό-ΑΜΕΑ-ανεργίας 12€, προπώληςη από 10 €. Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:30.

Μοιράσου το άρθρο!