Ρεπορτάζ Αγοράς

15/10/2019 - 12:20

Από σήμερα στον "Αντώνη" στο Καγιάνι ελαιόλαδο Όλβια πρώιμης συγκομιδής

Η αγαπημένη ταβέρνα - ουζερί  " Αντώνης" στο Καγιάνι της Μυτιλήνης είναι αν μη τι άλλο αγαπημένος γευστικός προορισμός για ντόπιους και ξένους.

Η υπέροχη θέα και η εξαιρετική κουζίνα αλλά και η ζεστασιά του ιδιοκτήτη και του προσωπικού έχουν καταφέρει να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. 

Από σήμερα στον "Αντώνη" οι γεύσεις παντρεύονται με το πρώτο φρέσκο ελαιόλαδο 2019-2020 πρώιμης συγκομιδής Olvia από τα ελαιοκτήματα της οικογένειας  Τζωρτζή ( Κώμη Λέσβου)

"Κορυφαία συνεργασία!!! Από σήμερα, Όλβια πρώιμης συγκομιδής, μόνο στην ταβέρνα Αντώνη στο Καγιάνι" αναφέρει σε ανάρτησή της η σελίδα Εleon Olvia.

 

----

 Ελαιόλαδα «Ολβια»

Το «Ολβια» είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από ελιές βιολογικής καλλιέργειας των ποικιλιών Αδραμμυτίνη και Κολοβή, που καλλιεργούνται στα ορεινά ελαιοκτήματα της οικογένειας Τζωρτζή στην καρδιά της Λέσβου. Το «Ολβια» χαρακτηρίζεται από την ισορροπημένη γεύση του, το λαμπερό του χρώμα και τον έντονο αρωματικό του χαρακτήρα. Είναι υπέροχο στις φρέσκιες σαλάτες, στο ψητό ψάρι, στο ψητό κοτόπουλο, στα μαγειρέματα με όσπρια.

 

Μοιράσου το άρθρο!