Ρεπορτάζ Αγοράς

24/01/2024 - 09:45

Βραβείο πρότυπης επιχείρησης Γαστρονομίας στο Συνεταιρισμό Γυναικών Παρακοίλων

Σημαντική διάκριση 5 αστέρων προτότυπης επιχείρησης Γαστρονομίας απένειμε το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Δράσης Action in Greece, στο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Παρακοίλων Λέσβου .

«Με τη νόμιμη άδεια της χρήσης του υλικού διάκρισης του Ανθολογίου , επιβραβεύεται η πρότυπη επιχείρηση, που υποστηρίζει τις αυθεντικές παραδοσιακές αξίες της Γαστρονομίας του τόπου μας, με σεβασμό στο κοινό και την ποιοτική Ελληνική γεύση καθώς και τις πρότυπες υπηρεσίες! Το μεγάλο brand name της Παγκόσμιας δράσης Action In Greece μέσα από το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας βράβευσε την επιχείρηση Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Παρακοίλων Λέσβου, για την εξαιρετική ποιότητα των πρότυπων προϊόντων τους, την οικογενειακή και ομαδική συμβολή της στη διατήρηση της Ελληνικής παραγωγής και της εξαιρετικής παρουσίασης της επιχείρησης», τονίζουν οι διοργανωτές.

 

Η πρόεδρος του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Παρακοίλων, Μαρία Γιαβάση μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου για “πολύ σημαντική διάκριση που αποτελεί τιμή για εμάς και δέσμευση για τη συνέχιση της έντιμης και ποιοτικής παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων.”

 

 

Μοιράσου το άρθρο!