Ρεπορτάζ Αγοράς

07/12/2015 - 20:23

«Εντός Πόλεως» νέος γευστικός προορισμός στο κέντρο της Μυτιλήνης

Α

πό τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του έχει γίνει must!

Άνθρωποι της εστίασης και λάτρεις της καλής ελληνικής κουζίνας, ο Στράτος και η Αναστασία Γονιδέλλη, δύο νέα παιδιά με όρεξη και μεράκι, αποφάσισαν να τολμήσουν στην κρίση και να επεκτείνουν την ήδη επιτυχημένη επιχείρησή τους που βρίσκεται στην Κουντουρουδιά, στην καρδιά της Μυτιλήνης.
 
Ο λόγος για το «Εντός Πόλεως», το νέο εδεσματοπωλείο στην προκυμαία (πρώην Αυλή της Γιασεμής δίπλα στο κεντρικό περίπτερο), που όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα, συνδυάζοντας το καλό φαγητό με την διασκέδαση και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές!
 
Από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στον χώρο, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει έως τώρα στο νησί.
 
Όλα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια… Η μινιμαλιστική διακόσμηση που βασίζεται σε μοντέρνα Αθηναϊκά πρότυπα, το χαμογελαστό προσωπικό, έτοιμο πάντα να σε εξυπηρετήσει και φυσικά η ζωντανή μουσική από την ορχήστρα που δίνει τον ρυθμό για πιο ξέφρενες καταστάσεις στη συνέχεια της βραδιάς, δημιουργούν μία ζεστή ατμόσφαιρα που σε κάνει αμέσως να νιώσεις οικεία.
 
Φυσικά το μεγαλύτερο ατού του «Εντός Πόλεως» είναι το καλό φαγητό και οι λαχταριστοί χειροποίητοι μεζέδες που αχνίζουν στην κουζίνα και σε… καλούν να τους δοκιμάσεις!
 
Όλα αυτά μαζί, συνθέτουν το παζλ, ίσως του πιο καλοστημένου -σε όλους τους τομείς- εδεσματοπωλείου στην πόλη.
 
Επιγραμματικά
 
Ανοιχτά καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.
Καθημερινά μεγάλη ποικιλία σε λαχταριστά φαγητά και πιάτα ημέρας.
Πολύ προσιτές τιμές.
Με την εγγυημένη ποιότητα της «Κουντουρουδιάς LIVE» που παραμένει ανοιχτά στην Κουντουρουδιά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και τις αργίες.
Στο «Εντός Πόλεως» θα περάσεις όμορφα! Είναι πολύ φιλόξενο και τίμιο μαγαζί και οι μεζέδες σιγοντάρουν νόστιμα στη διάθεση της παρέας.
 
Τηλέφωνο για Reserve ή Take Away: 22510 – 44477
 
 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!