Ρεπορτάζ Αγοράς

03/10/2019 - 05:55

Έρχεται το Lesvos Market στην Μυτιλήνη

Νέο mini market ετοιμάζεται στην Μυτιλήνη

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τόσο έντονοι που, πολλές φορές, δε μας μένει χρόνος για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες μας. 

Πόσες φορές σας έχει τύχει να σας τελειώσει το γάλα και να τρέχετε να ψάχνετε μέσα στη νύχτα, να μαγειρεύετε την Κυριακή και σας λείπει ένα βασικό υλικό;

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Υπάρχει το Lesvos Market που θα σώσει την κατάσταση!

Ένα νέο mini μάρκετ ανοίγει τις πόρτες του στην Μυτιλήνη στην περιοχή Αγίας Φωτεινής απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του 4ου γυμνάσιου, 10ου δημοτικού και 8ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, στην οδό Σίμου Χουτζαιου 13, οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα αναμένεται να υποδεχτούμε τη νέα άφιξη στην πόλη μας.

Εκεί θα βρεις τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτικά, σνακς, γαλακτοκομικά προϊόντα, αναψυκτικά, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη οικιακής χρήσης, σχολικά, είδη πρώτης ανάγκης, ψιλικά, ποτά κ.α 

Άνετος χώρος, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ασυναγώνιστες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση σε οικογενειακό περιβάλλον είναι ο στόχος ώστε το νέο mini μάρκετ να μπει γρήγορα στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας και να γίνει η αγαπημένη συνήθεια στις αγορές των Μυτιληνιών.. γι αυτό άλλωστε και το σλόγκαν που επέλεξε είναι «Το Φθηνό της γειτονιάς…».

Το νέο Mini μάρκετ με το καθ’ όλα συμβολικό όνομα “Lesvos Market” αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του την επόμενη εβδομάδα για να σας εκπλήξει.

Το αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία…

 

Εδώ η σελίδα του στο Facebook που άνοιξε πριν λίγες ημέρες

Μοιράσου το άρθρο!