Ρεπορτάζ Αγοράς

21/06/2023 - 20:23

Χρυσά βραβεία για το Ούζο Πλωμαρίου

Δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις έλαβε  το Ούζο Πλωμαρίου σε δυο διαγωνισμούς διεθνούς κύρους. 

Στον φετινό διαγωνισμό Mediterranean Taste Competition το αγαπημένο Ελληνικό απόσταγμα Πλωμάρι έλαβε Χρυσό βραβείο και ξεχώρισε για μια ακόμα φορά μαζί με σημαντικά brands από ολόκληρο τον κόσμο. Το  εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου που είναι βασισμένο σε μια μοναδική, μυστική συνταγή, με κριτήριο την ποιότητα και την αγάπη των καταναλωτών  έλαβε διάκριση στον συγκεκριμένο διαγωνισμό αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά οτι είναι ένα brand που ξεχωρίζει. 

Χρυσό βραβείο πήρε και στον διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων και ποτών στο Sans Francisco Competition 2023. Ο διεθνής διαγωνισμός του San Francisco θεωρείται από τους σημαντικότερους  και παλαιότερους διαγωνισμούς  ποτών και αποσταγμάτων,  έχει χιλιάδες συμμετοχές παγκοσμίως ενώ την κριτική του επιτροπή στελεχώνουν έμπειροι και απαιτητικοί επαγγελματίες. 

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί τον  ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες,  κατάφερε να ξεχωρίσει και να στεφτεί νικητής και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα περήφανα στο εξωτερικό.  

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης. Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. 

Μοιράσου το άρθρο!