Ρεπορτάζ Αγοράς

09/06/2022 - 19:00

Ήρθαν και στη Μυτιλήνη ....Scootαρε!!! Κινήσου έξυπνα και οικολογικά

Κινήσου έξυπνα και οικολογικά, αν είσαι 18 και άνω, κατέβασε την εφαρμογή μας, βρες τα διαθέσιμα πατίνια, κάνε κράτηση εάν το επιθυμείς, δες την περιοχή που μπορείς να κινηθείς, εντόπισε και τις περιοχές στάθμευσης και άρχισε να scootαρεις.

 

Τα ηλεκτρικά πατίνια ήρθαν για να διευκολύνουν την καθημερινή σου μετακίνηση και στην Μυτιλήνη!

Βρες ένα πατίνι μας και φτάσε στον προορισμό σου εύκολα, διασκεδαστικά και γρήγορα.

Θα τα βρείτε σε κεντρικά σημεία στη Μυτιλήνη.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή και βρείτε το κοντινότερο σημείο

δ
όπως βλέπετε και στο χάρτη της εφαρμογής τα περισσότερα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της προκυμαίας σε επιλεγμένα σημεία 

Συχνές Ερωτήσεις για τους χρήστες της εφαρμογής

Δεν έλαβα SMS για επαλήθευση του τηλεφώνου μου.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε αν έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Και ελέγξτε εάν ο αριθμός τηλεφώνου και ο κωδικός χώρας έχουν εισαχθεί σωστά. Εάν όλα είναι εντάξει και εξακολουθείτε να μην έχετε λάβει SMS, περιμένετε και δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία εάν δεν είμαι ακόμη 18;

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

Τι σημαίνει η πράσινη ζώνη; Μπορώ να οδηγήσω έξω από αυτή;

Η Πράσινη Ζώνη είναι η ζώνη στάθμευσης. Εάν οδηγείτε έξω από την πράσινη ζώνη, φροντίστε να επιστρέψετε στη ζώνη για στάθμευση.

Πώς ξεκινάω τη βόλτα μου;

Πριν από τη διαδρομή, πρέπει να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας στην εφαρμογή με τουλάχιστον 3 ευρώ. Στη συνέχεια, επιλέξτε το σκούτερ στην εφαρμογή, κάντε κλικ στο "Εκίνηση Διαδρομής". Βάλτε το ένα πόδι στο σκούτερ και χρησιμοποιήστε το άλλο για να δώσετε στον εαυτό σας λίγη ώθηση (όπως ένα κανονικό σκούτερ ή skateboard), πατήστε το γκάζι και φύγατε!

Πού μπορώ να αφήσω το σκούτερ μου;

Μπορείτε να αφήσετε το σκούτερ οπουδήποτε μέσα στην Πράσινη Ζώνη

Πώς τελειώνω τη βόλτα μου;

Κάντε κλικ στο "End Ride" στην εφαρμογή και φωτογραφίστε το σκούτερ ώστε να είναι καθαρά ορατό το σημείο που έχει αφεθεί το σκούτερ. Η διαδρομή ολοκληρώθηκε όταν δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης με τη χρέωση της διαδρομής στο τηλέφωνό σας.

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για ένα σκούτερ;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση 10 λεπτών, όταν επιλέξετε το σκούτερ που επιθυμείτε και κάνετε κλικ στο εικονίδιο  δίπλα στο κουμπί "Εκκίνηση Διαδρομής".

Πως λαμβάνω την φορολογική μου απόδειξη;

Θα λάβετε την φορολογική σας απόδειξη εντός 24 ωρών από την συναλλαγή σας, μέσω email. (εξαιρούνται Σαβ/κα & αργίες)

Τεχνικά προβλήματα με το ηλεκτρικό σκούτερ/μπαταρία.

Εάν η μπαταρία τελειώσει, έχετε προβλήματα με την ταχύτητα του σκούτερ ή άλλα τεχνικά προβλήματα, σταθμεύστε το σκούτερ στον πλησιέστερο χώρο στάθμευσης, τερματίστε τη διαδρομή και ενημερώστε την υποστήριξη πελατών της SCOOT για αυτό το πρόβλημα.

Μπορώ να νοικιάσω δύο σκούτερ με ένα προφίλ;

Ναι. Μπορείτε να νοικιάσετε έως και 3 σκούτερ από ένα προφίλ. Όταν ξεκινάτε τη βόλτα σας με ένα σκούτερ, στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε το κουμπί " + Προσθήκη " στη συνέχεια, απλώς σαρώστε τον κωδικό QR του επόμενου σκούτερ που θέλετε να ξεκλειδώσετε.

Τι γίνεται αν βρίσκομαι στο σωστό μέρος σύμφωνα με τα δεδομένα της εφαρμογής, αλλά δεν μπορώ να βρω το σκούτερ;

Σε περιπτώσεις που τα δεδομένα GPS δεν έχουν διαβαστεί με ακρίβεια, η πραγματική θέση στάθμευσης του σκούτερ μπορεί να διαφέρει κατά 10-30 μέτρα.

Μοιράσου το άρθρο!