Ρεπορτάζ Αγοράς

22/11/2019 - 10:55

Ήρθε το Waiz app από την Εθνική Τράπεζα! Όλα τα e-banking όλων των τραπεζών σε μια εφαρμογή

Μια νέα εφαρμογή λανσάρει η Εθνική τράπεζα, η οποία με το WAIZ, φιλοδοξεί να γίνει η "ομπρέλα" όλων των τραπεζικών λογαριασμών. 

Με αυτό τον τρόπο η Εθνική Τράπεζα, κάνει ένα σημαντικό βήμα στο open banking, αποκτώντας προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού, καθώς αυτή η νέα εφαρμογή/υπηρεσία είναι πρώτη φορά που εμφανίζεται στην ελληνική τραπεζική αγορά. 

Η εφαρμογή WAIZ, παρέχει Υπηρεσίες Πληροφοριών Λογαριασμού και επιτρέπει στον χρήστη να μαζέψει όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς από όλες τις τράπεζες σε ένα μέρος, όπου μπορεί να τους διαχειρίζεται από μια οθόνη, με ένα μόνο app, βάζοντας τέλος στα ξεχωριστά e-banking για κάθε τράπεζα. 

Το WAIZ σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας στους οποίους έχετε πρόσβαση σε απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση (online), μέσω μίας ασφαλούς εφαρμογής και αναλύει τα στοιχεία του λογαριασμού σας προκειμένου να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα χρήματά σας ευκολότερα και αποτελεσματικότερα.

 

Το WAIZ καλύπτει και fintech τράπεζες

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να έχετε μία σαφή εικόνα όλων των λογαριασμών πληρωμών (τρεχούμενων και ταμιευτηρίου) και των καρτών σας (πιστωτικών και προπληρωμένων) που τηρούνται σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες ή σε άλλους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών στην Ελλάδα (ήτοι: στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, την Alpha Bank, τη Eurobank, την Τράπεζα Πειραιώς και την Ν26, με την Revolut να ακολουθεί σε επόμενο στάδιο), με τους οποίους διατηρείτε συναλλακτική σχέση (ο/οι «Πάροχός/οί» σας), καθώς και τα στοιχεία όλων των συναλλαγών επί των λογαριασμών αυτών, συγκεντρωμένα όλα σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον.

Η εφαρμογή WAIZ κατηγοριοποιεί αυτομάτως όλες τις συναλλαγές σας και σας παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένες αναφορές. Ταυτόχρονα, το WAIZ δίνει τη δυνατότητα ο χρήστης να θέτει στόχους και προκλήσεις και να δημιουργεί προϋπολογισμούς για την παρακολούθηση των εξόδων του. Μπορεί επίσης να λαμβάνει ενημερώσεις για διάφορα γεγονότα (π.χ. χαμηλό υπόλοιπο, διαθέσιμη μηνιαία αναφορά, απρόβλεπτες συναλλαγές, κ.λπ.).

To Waiz είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android

Μοιράσου το άρθρο!