Ρεπορτάζ Αγοράς

23/06/2020 - 19:07

Μοναδική αυθεντική εμπειρία στην Ερεσό ... Eressian Hammam & Spa

Είναι η στιγμή που νοιώθεις πλέον  ανάλαφρος, είναι η στιγμή που έχεις αποβάλει κάθε τοξική σκέψη από το μυαλό σου, είναι η στιγμή της αναγέννησης.  Έχεις πετάξει τα βαρίδια σου… έχεις δαμάσει φόβους και ανασφάλειες.  Είναι πλέον η ιερή στιγμή που μέσα σου καρπίζουν θάλασσες και καλοκαίρια, χαρά και αισιοδοξία.

Είναι η στιγμή που μόλις έχει τελειώσει το ταξίδι σου στις υπηρεσίες του  Eressian Hammam & Spa.  

Το  Eressian Hammam & Spa στην Ερεσό  επαναλειτουργεί και πάλι μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid -19.  Και ασφαλώς επαναλειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ και όλα τα μέτρα ασφαλείας στο μέγιστο βαθμό.

Το Eressian Hammam & Spa είναι ένας μοναδικός χώρος ευεξίας στην καρδιά της Ερεσού, της γενέτειρας της Σαπφούς και του Θεόφραστου στο πανέμορφο νησί της Λέσβου. Οι ευεργετικές ιδιότητες της ζέστης των παραδοσιακών λουτρών αποτελούν τη βάση για μία σειρά από θεραπείες εντός του χώρου του Παραδοσιακού Χαμάμ  που μπορούν να συνδυαστούν με μασάζ στον ειδικό ξηρό χώρο.

Ξεκινάμε...

Στο χώρο του χαμάμ… στο ζεστό χώρο του χαμάμ! Ξεκινήστε μόνοι σας! Χρησιμοποιείστε τον κετσέ και το σαπούνι, ρυθμίστε στους γούρνες το νερό στη θερμοκρασία που εσείς θέλετε και απολαύστε την εναλλαγή κρύου και ζεστού νερού. Κατεβάστε τη θερμοκρασία του σώματος στο χώρο με το κρύο νερό και επιστρέψτε και πάλι στο ζεστό χώρο. Και στη συνέχεια έρχονται οι ειδικοί… Οι  επαγγελματίες μασέρ αναλαμβάνουν δράση… Ξεκίνημα με βαθιά απολέπιση.  Και στη συνέχεια η μεγάλη απόλαυση… Έχετε νοιώσει ποτέ ευχάριστες φυσαλίδες από φυσικό σαπούνι ελιάς  να σκάνε πάνω στο σώμα σας; Μοναδική αίσθηση που στη φάση της χαλάρωσης νοιώθετε  ότι περνάτε  σε μια άλλη διάσταση.  Το βάρος σας είναι πλέον όσο ο αφρός…. Το σώμα σε απόλυτη χαλάρωση… Η όσφρηση με τη βοήθεια του μυαλού πλάθει εικόνες από το χθες… Το κλειδί είναι να έχετε κλειστά τα ματιά και να αφήσετε το κορμί και το μυαλό να κάνουν τη δουλειά τους.  Έχοντας φθάσει πλέον στην απόλυτη χαλάρωση έρχεται ο επίλογος… που είναι στην ουσία η απογείωση… Μεταφορά στο ξηρό δωμάτιο μασάζ. Εδώ δεν υπάρχει νερό. Υπάρχει μόνο χαλαρωτική μουσική και οι επιλογές που πρέπει να κάνετε. Διαλέγετε τα αιθέρια ελαία που σας ταιριάζουν και…. Χρησιμοποιώντας Οργανικά Αιθέραια Έλαια  που διαλέξατε από την Ερέσια κοιλάδα, ο μασέρ αναλαμβάνει!  Μπορείτε να ζητήσετε να επιμείνει στα σημεία του σώματος σας που νοιώθετε ότι κουβαλάνε μεγαλύτερο βάρος… Έχοντας πλέον φθάσει στο απόλυτο στάδιο της χαλάρωσης θα ακούσετε το μασέρ να σας λέει «Σας ευχαριστώ. Έχουμε τελειώσει».  Μην ανησυχείτε δεν έχετε επιστρέψει στην πραγματικότητα… Η χαλάρωση παραμένει και… στο χέρι σας είναι να την διατηρήσετε.

Το Eressian Hammam & Spa ξεχωρίζει όχι μόνο για την υψηλή αισθητική και τις υπηρεσίες που παρέχει.  Έχει μια επιπλέον ομορφιά… Και αυτή η ομορφιά είναι οι άνθρωποί του. Με μαέστρο τον Αλέξη (ο δημιουργός του χώρου) και μαζί με όλο το προσωπικό θα σας δώσουν να  καταλάβετε τι σημαίνουν οι λέξεις φιλοξενία, ζεστασιά, ευγένεια, διακριτικότητα.

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο +30 698 7003086 ή μέσω e-mail στο hammam@eressian.com ή messenger στη σελίδα στο facebook

Ισχύουν ειδικές τιμές και εκπτώσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου 

Το Eressian Hammam & Spa είναι ένας χώρο απόλυτης χαλάρωσης για τους επισκέπτες :

* Παραδοσιακό Χαμάμ
* Εσωτερική πισίνα εντός του Χαμάμ
* Σουίτα Ξηρού Χώρου για υπηρεσίες Μασάζ
* Εξωτερική Πισίνα και Εξωτερικός Χώρος Χαλάρωσης | Εσωτερικός Χώρος Χαλάρωσης
* Πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια
* Δωρεάν: τσάι, παγωμένο τσάι και λουκούμια.| Δωρεάν εξοπλισμός: κετσέσ, σαπούνι, σαγιονάρες, πετσέτα πεστεμάλ

---

Από φέτος λειτουργεί και ο χώρος του ξενοδοχείου (θα κάνουμε ειδική αναφορά προσεχώς) 

Μοιράσου το άρθρο!