Ρεπορτάζ Αγοράς

22/03/2021 - 13:41

Το ούζο Πλωμαρίου συμμετέχει στην πρωτοβουλία της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης συμμετέχει στην πρώτη ενέργεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για το 2021 στο λιανεμπόριο, που υλοποιείται μέχρι και τις 6 Απριλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της ενέργειας είναι η προβολή και προώθηση του σήματος της πρωτοβουλίας στο καταναλωτικό κοινό, σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Δ. Θανόπουλος ΑΕ. Η ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα «Το ‘ψαξες;», προτρέπει τους καταναλωτές της συγκεκριμένης αλυσίδας να αναζητήσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στις συσκευασίες των προϊόντων που ανήκουν στα Μέλη της Πρωτοβουλίας.

 

Η συλλογική αυτή ενέργεια όλων των μελών, αποτελεί μέρος του ετήσιου πλάνου της Πρωτοβουλίας για το 2021, ιδρυτικός σκοπός της οποίας είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές - μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας.

 

Με κοινές αξίες την προώθηση της παράδοσης, του ελληνικού επιχειρείν και της υψηλής ποιότητας, το ούζο Πλωμαρίου ως μέλος της πρωτοβουλίας, στηρίζει έμπρακτα ενέργειες που το φέρνουν πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό.

Μοιράσου το άρθρο!