Ρεπορτάζ Αγοράς

13/03/2021 - 16:32

Roots Divino: Τα ελληνικά βερμούτ χωρίς αλκοόλ που παράγονται στη Μυτιλήνη

EKO

Τα Roots Divino είναι τα πρώτα μη αλκοολούχα aperitif με την υπογραφή της ελληνικής εταιρείας Roots Spirits, σε 2 εκδοχές με διαφορετικά μεσογειακά βότανα: το Roots Divino Bianco και το Roots Divino Rosso.

Το Roots Divino Bianco έχει αρώματα από θυμάρι, δενδρολίβανο και λεμόνι, με νότες ρίγανης και χαμομηλιού. Το Roots Divino Rosso έχει έναν γλυκόπικρο χαρακτήρα με γήινο άρωμα μπαχαρικών με νότες εσπεριδοειδών. Τα Roots Divino είναι η νεότερη προσθήκη στην ελληνική οικογένεια premium λικέρ των Roots, που βασίζονται σε παλιές συνταγές με 100% φυσικά συστατικά από την ελληνική γη.

Τα μη αλκοολούχα aperitif είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω της Pernod Ricard Hellas, ενώ η παραγωγή τους γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μυτιλήνη.

Η απουσία του αλκοόλ δεν λειτουργεί καθόλου αρνητικά οργανοληπτικά.

Το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσετε δροσερά. Μπορείτε πολύ εύκολα να ετοιμάσετε mocktails. Για παράδειγμα, στο Root Divino Blanco μπορείτε να προσθέσετε τόνικ ή σόδα και στο Root Divino Rosso ροζ γκρέιπφρουτ και μια φλούδα πορτοκαλιού, και θα έχετε τα δικά σας γρήγορα spritz, που πίνονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας νιώσετε την ανάγκη για λίγο φρεσκάρισμα.

Μοιράσου το άρθρο!