Ρεπορτάζ Αγοράς

27/04/2023 - 07:45

Σάββατο 29 Απριλίου έρχεται το καλοκαίρι στη Μυτιλήνη.... Ανοίγει η Plaz Tσαμάκια!

Η λέξη Τσαμάκια για τη Μυτιλήνη και όχι μόνο σημαίνει καλοκαίρι! Επομένως δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το Σάββατο 29 Απρίλιου 2023 έρχεται το καλοκαίρι στη Μυτιλήνη! Το αναψυκτήριο  Plaz Τσαμάκια ανοίγει ! ! !

 

Από το Σάββατο 29 Απριλίου το  αναψυκτήριο  Plaz Τσαμάκια είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί λειτουργώντας από πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

 

Ένας ιδανικός χώρος – μια ανάσα από το κέντρο της πόλης – που συνδυάζει τα πάντα. Από τον καφέ και τα σνακ μέχρι κανονικό φαγητό και ποτό.  Ιδανικός χώρος για μικρούς και μεγάλους, για παιδικά παρτύ , για συνεστιάσεις. 

Κι όλα αυτά δίπλα στην θάλασσα (η παραλία είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία)  και δίπλα στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής.

Μια πραγματική όαση στην πόλη μας.

Συνδυάστε  την επίσκεψη σας στο αναψυκτήριο και με άλλες δραστηριότητες όπως ποδήλατο, τρέξιμο και περπάτημα στο πεζόδρομο της περιοχής.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα τελευταία χρόνια η πλαζ Τσαμάκια έχει κατορθώσει να γίνει αγαπημένος προορισμός της πόλης και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για όσα παρέχει.

Ενδεικτικές κριτικές από την σελίδα της επιχείρησης στο facebook :

" Πολύ ωραία καφετέρια για όλες τις ώρες! Ποιότητα σε όλα τα ροφήματα και στα φαγητά! Ωραίος διαμορφωμένος χώρος, συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη!! Ευγενικό το προσωπικό! Έμπειροι μπαρίστα · Οικονομικό φαγητό · Βολική τοποθεσία · Cosy atmosphere · Fresh smoothies"

"Ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον για ν'απολαύσεις όμορφες βραδιές και άψογη εξυπηρέτηση...ασφάλεια για να παίξουν και να ευχαριστηθούν τα παιδιά με το μπάνιο αλλά και με τα φουσκωτά παιχνίδια"

  Καλοκαίρι 2023 και η Plaz Τσαμάκια δίνει την έναρξη….

ψω

cv

Μοιράσου το άρθρο!