Ρεπορτάζ Αγοράς

19/03/2022 - 09:57

Τα μοναδικά σαπούνια της Λέσβου

L2

Σε ένα πανέμορφο  μέρος της Λέσβου, τη  ΜΟΡΙΑ  βρίσκεται  η μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης  φυσικών σαπουνιών, ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΓΗ.

Είναι μια οικογενειακή  επιχείρηση που λειτουργεί αρκετά χρόνια πριν.

Κύριο μέλημα της μονάδας  είναι η ποιότητα, η οποία είναι άρτια συνδεδεμένη με την υγεία.

"Με μεράκι προσπαθούμε να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχουμε εξασφαλίσει για εσάς την ποιότητα των προϊόντων μας, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα, με το άρωμα τους. Σ’ εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία  συσκευασιών από διάφορα είδη σαπουνιών.." αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος  Χονδρομπίλας Βασίλειος εκ μέρους της εταιρείας.


 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΓΗΣ ΑΓΝΑ 100% ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

"Το σαπούνι είναι ένα ευεργετικό προϊόν που έχει τις ρίζες του από την περιοχή μας, τη Λέσβο.
Σύμφωνα με τον μύθο, ανακαλύφθηκε και πήρε το όνομά του από την ποιήτρια Σαπφώ. Έτσι και εμείς στην οικογενειακή μας επιχείρηση εκμεταλλευόμενη την πλούσια ευδοκιμία της ελιάς στο νησί μας παράγουμε το αγνό παραδοσιακό σαπούνι 100% ελαιολάδου με την ίδια παραδοσιακή συνταγή εδώ και 80 χρόνια.
Τα σαπούνια μας είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο σε διάφορα μεγέθη πλακών ανάλογα με την προτίμηση του καθενός.

Χειροποίητο φυσικό πράσινο και λευκό σαπούνι 250γρ, 200γρ και 150γρ. φυσικό πράσινο και λευκό σαπούνι 100γρ και 125γρ καθώς και αρωματικό 100γρ με αρώματα λεβάντας, μέλι, χαμομήλι, τριαντάφυλλο και Μασσαλίας. Επίσης τριμμένο σαπούνι σε σκόνη για πλύσιμο ρούχων στο χέρι ή στο πλυντήριο (ιδανικό για ρούχα παιδιών) και για καθαριότητες του σπιτιού."

 

 

info

Μόρια, 81100 / Λέσβος

Τηλέφωνο: 2251031505,2251031875

Μοιράσου το άρθρο!