Συνεντεύξεις

05/10/2023 - 10:12

Βίντεο: Η Αναστασία Αντωνέλλη μιλάει για όλα

Η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού Βορείου Αιγαίου κυρία Αναστασία Αντωνέλλη, υποψήφια για την Περιφέρεια με τον συνδυασμό του  κου Μουτζούρη, παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στο Lesvostv.gr και στο δημοσιογράφο Σίμο Σοφό.

Η κυρία Αντωνέλλη μίλησε για την ζωή της τα πρώτα της βήματα στη πολιτική δίπλα στο καταξιωμένο Νομάρχη & πρώην Βουλευτή κύριο Βουνάτσο, την συνεργασία με τον νυν Περιφερειάρχη κύριο Μουτζούρη τα έργα και τα όσα έχουν πετύχει ως Περιφέρεια βορείου Αιγαίου.

Η κυρία Αντωνέλλη είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Λέσβου με τον Συνδυασμό "ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" του Κώστα Μουτζούρη, στις εκλογές του Μαΐου 2019. 

Έχει διατελέσει: 

  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λέσβου 
  • Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ "Κοινωνικής Προστασίας Και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, απο το 2011 μέχρι τον Αύγουστο του 2019. 
  • Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με τους ανεξάρτητους συνδυασμούς του Δημήτρη Βουνάτσου και του Σπύρου Γαληνού.

Με πρωτοβουλία της δημιουργήθηκαν οι δομές στήριξης της φτώχειας και ευάλωτων ομάδων, στη Λέσβο, όπως: Ξενώνας Φιλοξενείας για Γυναίκες θύματα βίας και τα παιδιά τους, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο Απόρων Δημοτών, Δημοτική Ιματιοθήκη, Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Οδοντιατρείο, Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λέσβου, Ξενώνας Απόρων Καρκινοπαθών στην Αθήνα, Κοινωνικό Φροντιστήριο. 

Ακούστε την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί : 

Μοιράσου το άρθρο!