Τουρισμός

09/03/2022 - 13:07

Δημιουργία Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Η δημιουργία χώρων ενημέρωσης των επισκεπτών σε τουριστικές περιοχές του νησιού είναι μια διαχρονική άποψη του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και σήμερα πραγματοποιείτε από τον ίδιο με την έγκριση της πρότασης που έχει καταθέσει για τον Μόλυβο, στο πλαίσιο του προγράμματος “Επιχορήγηση φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ” του Ε.Π. «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020.

 

Μέσα από την πρόταση θα ανακαινιστεί πλήρως και θα στελεχωθεί με υπαλλήλους το πρώην Δημοτικό Τουριστικό Γραφείο στο Μόλυβο στο οποίο θα μεταφερθεί η δραστηριότητα της τουριστικής προβολής του φορέα και θα λειτουργήσει ως κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών αξιοποιώντας ένα χώρο που είναι κλειστός πολλά χρόνια και ο οποίος θα συμβάλλει στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος όλου του νησιού. 

 

Ευχαριστούμε την Τοπική Κοινότητα και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου γενικότερα για την παραχώρηση του χώρου για τον οποίο πιστεύουμε ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Οι εργασίες ανακαίνισης αρχίζουν άμεσα ώστε η λειτουργία του κέντρου να ξεκινήσει με την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Μοιράσου το άρθρο!