Τουρισμός

12/10/2018 - 13:01

Εκδρομή από τη Μυτιλήνη στην Κωνσταντινούπολη και την Προύσα - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

yle="text-align: justify;">Σας  γνωρίζουμε  ότι  ο Ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης διοργανώνει  εξαήμερη εκδρομή.Αναχώρηση  Τετάρτη  24-10-2018 επιστροφή Δευτέρα  29-10-2018 , στην Κωνσταντινούπολη και την  Προύσα -Με  πιθανή επίσκεψη στον Πατριάρχη.-

Συμμετοχή  δηλώνετε έως 16/10 με  προκαταβολή 100  ευρώ ,στα  τηλέφωνα  6974092488 Κο. Κουζινόγλου  Νίκο  &  6944263575 Κο Καλλιάλη Γεώργιο  & 6937558063 Κα Ζούρου  Ιωάννα

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  24/10/2018  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ : 29/10/2018

1η μέρα : Συγκέντρωση  στο χώρο του τελωνείου στις 07:45. Μετά τον έλεγχο των ταυτοτήτων θα αναχωρήσουμε για το Αιβαλί, όπου θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στο ξενοδοχείο KONAK HOTEL 4* και τακτοποίηση στα δωμάτια.


2η  μέρα  : Πρωινό και αναχώρηση για την επίσκεψή μας στον Βυζαντινό Ιππόδρομο στην πλατεία του οποίου ήταν το κέντρο όπου γίνονταν οι μεγαλοπρεπείς γιορτές, την μοναδική Αγία Σοφία, το Μπλέ Τζαμί, το τέμενος του Σουλτάνου Αχμέτ Α’, που πήρε το όνομά του από τα μπλε πλακίδια που κοσμούν το εσωτερικό του, το Τοπ Καπί το οποίο έχτισε ο Πορθητής  και δεσπόζει πάνω από τον Κεράτιο κόλπο, με ωραιότατους κήπους και ανεκτίμητους θησαυρούς, κρυμμένους στις αίθουσές του. Τέλος θα δούμε το Υδραγωγείο του Ιουστινιανού, έργο γιγάντιο σε σύλληψη και εκτέλεση για την εποχή του.Πρόγραμμα με Πατριάρχη.


3η  μέρα : Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ όπου έζησαν οι τελευταίοι έξι Σουλτάνοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, το τζαμί Ρουστέμ Πασά, την Μονή της Χώρας όπου υπάρχουν οι καλύτερες ψηφιδωτές εικόνες του κόσμου και τέλος τα Θεοδοσιανά τείχη. Το απόγευμα θα απολαύσουμε μια Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.


4η  μέρα :  Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μια ημερήσια εκδρομή στα Πριγκηπονήσια. Εννέα νησάκια στην Προποντίδα, πνιγμένα στα πεύκα, ήταν ο τόπος που εξορίζονταν οι Βυζαντινοί πρίγκηπες.
Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη και μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας τσάι σε ποτήρια με σχήμα τουλίπας και να τραβήξετε μερικές γενναίες ρουφηξιές από αρωματικό ναργιλέ.


5η  μέρα  : Μετά το πρωινό άμεση αναχώρηση μέσω Γιάλοβας για την πόλη της Προύσας. Μικρή περιήγηση της πόλης της Προύσας όπου θα δούμε το Πράσινο Τζαμί, Ούλου Τζαμί (Ulu Cami) και τον Τάφο του Καραγκιόζη. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας BURSA ANATOLIA τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.


6η  μέρα  : Αφού πάρουμε το πρωινό μας , θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν όπου αναχωρούμε για Αϊβαλί με ενδιάμεσους σταθμούς . Από εκεί αναχώρηση με το πλοίο για Μυτιλήνη .


ΣΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ –ΑΙΒΑΛΙ -ΜΥΤΙΛΗΝΗ
• ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΥΛΜΑΝ
• 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
   KONAK HOTEL 4*
• 1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
   BURSA ANATOLIA 4*
• ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑΛΟΒΑ– ΚΩΝ/ΠΟΛΗ –ΓΙΑΛΟΒΑ
• ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  – 1 ΔΕΙΠΝΟ
• ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
• ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ
• ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ


  Σε Δίκλινο:            390  ΕΥΡΩ αν είναι 35 άτομα και πάνω
  Σε Μονόκλινο:      545 ΕΥΡΩ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ξεναγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τη διάταξη των επισκέψεων για την καλύτερη και ανετότερη ροή του προγράμματος της εκδρομής χωρίς ωστόσο να αφαιρεθεί καμία επίσκεψη απ’ όσες αναφέρονται παραπάνω.

Μοιράσου το άρθρο!