Τουρισμός

11/11/2013 - 10:49

Ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Αγγλία, για το 2014

Γ

ια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου έδωσε παρόν στο περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market 2013. H έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως 7 Νοεμβρίου 2013.

Ο Φορέας εκπροσωπήθηκε από δύο μέλη του– τουριστικοί πράκτορες που πρακτορεύουν την τουριστική αγορά της Αγγλίας για όλη τη Λέσβο.
Η φετινή έκθεση στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς κατά τη διάρκειά της ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση μιας επιπλέον πτήσης από το Μάντσεστερ της Αγγλίας, για το καλοκαίρι του 2014.
Η ανακοίνωση προήλθε από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Thomas Cook και Αντιπρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου Κο. Γρηγορίου Άρη. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Κος Γρηγορίου συναντήθηκε με την Contract Manager της Thomas Cook, Diane Patrikiou και την Product Manager, Vanessa Freeman και συζήτησε την περεταίρω επέκταση της τουριστικής σεζόν για το 2014 .

Η Thomas Cook έρχεται στο νησί μας εδώ και πολλά χρόνια με δύο αεροσκάφη και η ύπαρξη ενός τρίτου αεροπλάνου την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη, που μεταφράζεται σε πάνω από 20 επιπλέον πτήσεις τη σεζόν, θα ενισχύσει  κατά πολύ την άνοδο του τουριστικού ρεύματος από την Αγγλία.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε μία επιπλέον πτήση που θα πραγματοποιηθεί μόνο στης 19/04/2014 η οποία έχει σκοπό την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ειδικότερα τους περιπατητές και τους παρατηρητές πουλιών.
Σύμφωνα με αυτές τις ανακοινώσεις η Αγγλία αναδεικνύεται η δεύτερη καλύτερη παραδοσιακή τουριστική αγορά για τη Λέσβο, μετά την Ολλανδία.
 

Μοιράσου το άρθρο!