Τουρισμός

16/09/2022 - 13:23

Ευεξία στη Λέσβο...4 ημέρες, 4 περιοχές, 40 δράσεις, 27 Δάσκαλοι!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 11 Σεπτεμβρίου. Μια διοργάνωση του Φορέα Τουρισμού Μολύβου όπου για 4η χρονιά κατάφερε να προβάλει την φυσική ομορφιά του νησιού μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων προβάλλοντας ταυτόχρονα την έννοια του well-being.

 

 Ένα Φεστιβάλ, 4 ημέρες, 4 σημεία στο νησί (Μόλυβος, Πέτρα, Ερεσός και Πλωμάρι), πάνω από 40 δράσεις, 27 Δάσκαλοι από όλο τον κόσμο.  Τις δύο πρώτες ημέρες του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις σε Μόλυβο, Πλωμάρι, Ερεσό και Πέτρα. Ενώ το Σαββατοκύριακο η καρδιά του Φεστιβάλ χτύπησε στον Μόλυβο.  Κατά τη διάρκεια και των τεσσάρων ημερών, ενήλικες και παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διάφορες δράσεις, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο πευκοδάσος, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, σε αίθουσες με μαγική θέα στο ηλιοβασίλεμα, σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους νωρίς το πρωί ακούγοντας το κύμα της θάλασσας, σε όμορφες αυλές ξενοδοχείων, σε αγροκτήματα κάτω από τα άστρα ή σε beach bars, να παρακολουθήσουν εμπνευσμένες ομιλίες, να πάρουν μέρος σε εργαστήρια παρασκευής σαπουνιού με λάδι, παρασκευής τσαγιού από φύλλα ελιάς, να παρακολουθήσουν σεμινάρια αυτοφροντίδας, να γνωρίσουν νέους τρόπους εκγύμνασης, να γνωρίσουν περισσότερα για τη σωματική και ψυχική υγεία και να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά του νησιού και τη θεραπευτική του ενέργεια.

 

Η Λέσβος είναι ένας τόπος που σε καλεί να τον ανακαλύψεις και να βρεις τα απαραίτητα εφόδια - να τα πάρεις μαζί σου - για το προσωπικό αυτό ταξίδι προς την ψυχική ευημερία.  

Σας περιμένουμε του χρόνου, 7-10 Σεπτεμβρίου 2023 στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου. Μείνετε συντονισμένοι, ακολουθώντας τη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram.  

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη των μελών του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, στη διάθεση του χώρου τους για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, καθώς και στη φιλοξενία των δασκάλων που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ.

 

 Το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου διοργανώθηκε από τον Φορέα Τουρισμού  Μολύβου είχε την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Τουρισμού, Πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, του Robert Βetz και των χορηγών : A-Luxury Villas, Eressian Hotel & Hammam Spa και NiyamasYogaMat.

Μοιράσου το άρθρο!