Τουρισμός

30/03/2023 - 21:00

Φυσική Πολυτέλεια στη Μυτιλήνη.... στο Elies Residences !

Το Elies Residences, δημιουργήθηκε πριν δυο χρόνια μέσα σε έναν ελαιώνα στη Νεάπολη της Μυτιλήνης και αποτελεί μια διαφορετική επιλογή που προσφέρει πολυτέλεια, ιδιωτικότητα, χαλάρωση σε προσιτή τιμή.

Παραδοθείτε στην Φυσική Πολυτέλεια

Το Elies Residences βρίσκεται στη Νεάπολη Μυτιλήνης. Μιά περιοχή που είναι καρπός της νοσταλγικής μας αγάπης που θυμίζει τα καλοκαίρια που περάσαμε στον ελαιώνα του παππούς μας.Μια γη παρθένα, περιμένει την αναγέννησή της μέσα από τα μάτια εκείνων που μπορούν να εκτιμήσουν την αξία της, καθιστώντας το, μέρος ονειρεμένων διακοπών.

 

Πέντε ανεξάρτητα πέτρινα σπίτια, περιτριγυρισμένα από κήπους γεμάτους με βότανα και αρώματα, ξεκουράζονται στα χέρια του ελαιώνα. Οι αρχιτεκτονικές γραμμές τους βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Τα σπίτια είναι χτισμένα με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που συνδυάζουν πέτρα με ξύλο, αποπνέοντας μια διακριτική πολυτέλεια που στοχεύει στο συνδυασμό της παράδοσης με τη σύγχρονη άνεση.

Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα του νησιού και τη θάλασσα, το Elies Residences προσφέρει στους επισκέπτες του το ήσυχο καταφύγιο που χρειάζονται για να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις και ονειρεμένες διακοπές, με τη βοήθεια των ανθρώπων που είναι πάντα εκεί για να τους υποδεχτούν και να φροντίσουν τις επιθυμίες τους.

ε

Οι βίλες στο Elies Residences συνδυάζουν απλή πολυτέλεια με σύγχρονες ανέσεις για να εξασφαλίσουν μια εξαιρετική διαμονή.
Η κομψή εσωτερική τους διακόσμηση, με την επικρατούσα διαχρονική αξία πέτρας και ξύλου, αποπνέει τον αέρα της οικειότητας και ένα ζεστό περιβάλλον.
Οι εξωτερικοί καθιστικοί χώροι κάθε βίλας προσφέρουν ήσυχη θέα, συνδυάζοντας το πράσινο των κήπων με το τυρκουάζ της πισίνας.

 

e

δ

δ

23

22

 

Παροχές: Παραδοσιακό πρωινό με τοπικές γεύσεις Υπαίθρια, κοινόχρηση πισίνα Netflix Μπαρ Yoga & Pilates (κατόπιν συνεννόησης) Ιππασία (κατόπιν συνεννόησης)

d

d

5

e

Μοιράσου το άρθρο!