Τουρισμός

17/01/2013 - 13:38

H Λέσβος στη Τουριστική Έκθεση Κωνσταντινούπολης

H Λέσβος στη Τουριστική Έκθεση Κωνσταντινούπολης

H έκθεση τουρισμού EMITΤ 2013 είναι η επόμενη διοργάνωση που θα πάρει μέρος ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου στο πλαίσιο της προσπάθειας προβολής και διαφήμισης του τουριστικού μας προϊόντος. Η έκθεση θα γίνει το διάστημα από 24 έως 27 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και το νησί μας συμμετέχει συντονισμένα με ενιαίο περίπτερο που έχουν μισθώσει από κοινού οι Φορείς της Λέσβου.
    Το συντονισμό και την οργάνωση του περιπτέρου την έχει αναλάβει, με τη σύμφωνη γνώμη των Φορέων, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου και συμμετέχουν το Επιμελητήριο Λέσβου, η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου, ο Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Γέρας  και το Σωματείο Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Καλλονής.

   Σε περίπτερο 30 μ2 θα προβληθεί το νησί μας, το οποίο θα παρουσιασθεί σαν ένας ενιαίος προορισμός LESVOS ADASI (NHΣΙ) GREECE, αναδεικνύοντας τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα του προορισμού.
    Σημειώνεται ότι παρόλο τη μεγάλη αύξηση των Τούρκων επισκεπτών στο νησί μας,  λίγοι είναι αυτοί που μένουν πάνω από τρεις ημέρες, ενώ οι περισσότεροι που μένουν για παραπάνω ημέρες έρχονται από την Κωνσταντινούπολη.
    Συνεπώς, η συνεχή και η οργανωμένη συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη έκθεση είναι μείζονος σημασίας, καθώς μπορεί να πολλαπλασιαστούν οι διανυκτερεύσεις για όλη τη Λέσβο.
    Για τη λειτουργία του περιπτέρου, όσον αφορά στο υλικό που θα διανεμηθεί, οι Φορείς έχουν αποφασίσει από κοινού τα φυλλάδια  που θα διανεμηθούν να είναι μόνο αυτά των φορέων που συμμετέχουν, δίνοντας έτσι βαρύτητα στον έναν και μοναδικό προορισμό, το νησί μας.

Μοιράσου το άρθρο!