Τουρισμός

02/12/2013 - 16:37

Ολοκλήρωση προγράμματος κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις εστίασης

 Το Σωματείο Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Μολύβου ανακοινώνει την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης 50 εργαζομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-25 2012 του ΟΑΕΔ, το οποίο υλοποίησε τις προηγούμενες 15 ημέρες στο Μόλυβο. Το σεμινάριο ήταν 40 ωρών και ήταν επιδοτούμενο για τους συμμετέχοντες. Συμμετείχαν εργαζόμενοι των επιχειρήσεων - μελών του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Μολύβου.

Η κατάρτιση αφορούσε τις «ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ». Οι εργαζόμενοι που πήραν μέρος στα σεμινάρια μπορούν στη συνέχεια να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό του ΕΦΕΤ, το οποίο είναι απαραίτητο για μελλοντικές προσλήψεις σε επιχειρήσεις εστίασης και συναφών επαγγελμάτων.

 Το παραπάνω πρόγραμμα είναι το τρίτο κατά σειρά που υλοποιεί το Σωματείο Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Μολύβου, έπειτα από παρόμοια προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο και το Πρόγραμμα Διαρθρωτικής Προσαρμογής εντός της οικονομικής κρίσης, που υλοποιήθηκε τον Ιούνιο - Ιούλιο.
 

Μοιράσου το άρθρο!