Τουρισμός

13/07/2023 - 11:43

Πλωμάρι: Το καράβι από τη Σμύρνη Γιοκ!

Υπόσχεση ήταν και πάει...

Η προγραμματισμένη άφιξη του καταμαράν στο Πλωμάρι από τη Σμύρνη την  Τετάρτη 12 Ιουλίου δεν πραγματοποιήθηκε. Οι διοικούντες εκ Πλωμαρίου και Μυτιλήνης επέλεξαν να παραμείνουν σιωπηλοί προς το παρόν. Την άφιξη του πλοίου είχε ανακοινώσει ο τουρκικής καταγωγής τουριστικός πράκτορας Φώτης ιδιοκτήτης του ομώνυμου τουριστικού πρακτορείου που εδρεύει στη Μυτιλήνη.

Μια μεγάλη επένδυση Δήμου και Περιφέρειας ουσιαστικά για φέτος, έχοντας φτάσει ήδη στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου, φαίνεται να αχρηστεύεται και φυσικά ούτε πέρσι απέδωσε τα αναμενόμενα.

Η ανοργανωσιά, η αδιαφορία, τα συμφέροντα από τη Μυτιλήνη και το πρόβλημα συνεννόησης των φορέων και των διοικούντων από το Πλωμάρι, αλλά και η επιλογή κάποιων “αρχόντων” να πάρουν το θέμα πάνω τους χωρίς ουσιαστικά να έχουν τις δυνατότητες και τις γνώσεις, αλλά και ούτε και το ομαδικό πνεύμα που θα ένωνε όλους για τον κοινό σκοπό, έφερε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ήδη θα πρέπει να ξεκινήσει το προκαταρκτικό στάδιο για να προγραμματιστούν οι κινήσεις και το οργανόγραμμα για την επόμενη θερινή περίοδο και την αξιοποίηση της Πύλης Εισόδου. Φταίνε οι Μυτιληνιοί, αλλά φταίνε και οι Πλωμαρίτες.

Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε με νεότερο ρεπορτάζ.

 

πηγη:

plomanrinews.gr

Μοιράσου το άρθρο!