Τουρισμός

01/07/2020 - 14:54

Ποδαρικό με Ολλανδούς τουρίστες την Πέμπτη στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης - Εκδήλωση υποδοχής

Τους πρώτους Ευρωπαίους  τουρίστες ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου η Λέσβος μέσω πτήσης τσάρτερ η οποία θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης» στη 12:30. H πρώτη πτήση τσάρτερ για το νησί μας είναι της Corento και αναμένονται  110 Ολλανδοί τουρίστες.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Λέσβου και η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου,  ετοιμάζουν εκδήλωση υποδοχής που διοργανώνουν από κοινού με παραδοσιακούς χορούς και τοπικά εδέσματα, θέλοντας να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην επανεκκίνηση του τουρισμού τόσο στην  χώρα μας όσο  και στο νησί μας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ασφάλειας στην παγκόσμια τουριστική κοινότητα.

Όπως  έχει αναφέρει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς  κατά την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο  Μυτιλήνης "θα εγκατασταθούν μόνιμα κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά τους επόμενους τρεις μήνες, που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται. Κάθε μέρα πτήσεων στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης θα γίνονται 60 στοχευμένοι έλεγχοι, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια μιας πλατφόρμας"

Μοιράσου το άρθρο!