Τουρισμός

28/08/2023 - 16:20

Πως θα συναντηθούν στον Πολιχνίτο η Δυτική Ιατρική και η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική

Σήμερα Δευτέρα 28.08.23 και ώρα 10:30, στην έδρα του ATHENS CHINESE MEDICAL CENTER (ACMC) Παπανικολή 12, Χαλάνδρι – Αθήνα, πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον του Ιαματικού Τουρισμού γεγονός.

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ASKLEPIEIA HEALTH CLUSTER (AHC) του οποίου Ιδρυτικό Μέλος είναι η TKC AE και του ATHENS CHINESE MEDICAL CENTER.

Η ΤKC AE ως founding member του AHC είναι και πρωτοπόρος στην δημιουργία ενός αρμονικού συνδυασμού παραδοσιακών θεραπευτικών τεχνικών και σύγχρονων πρακτικών ευεξίας. Βάζοντας τις πραγματικές βάσεις και ανοίγοντας τον δρόμο με την κατασκευή των έργων της σε ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (πρότυπη κλινική) & ΛΕΣΒΟ (κέντρο θαλασσοθεραπείας «Mythical Coast»  & θερμαλιστικό πάρκο «Ιπποκράτης» Πολιχνίτος), κατάφερε την επίσπευση της υπογραφής του μνημονίου μεταξύ των 3 ως ανωτέρω φορέων.

Σκοπός του μνημονίου είναι η δημιουργία και η παροχή πρωτοποριακών  θεραπειών υγείας και ευεξίας σε ξενοδοχεία και κλινικές στην Ελλάδα. Ο στόχος θα επιτευχθεί με την εφαρμογή της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής σε συνδυασμό με τις αρχές της Δυτικής Ιατρικής στους επισκέπτες και τους τουρίστες στην Ελλάδα μέσω των επιστημονικών συνεργατών του ACMC.

Μοιράσου το άρθρο!