Τουρισμός

28/11/2013 - 19:11

Πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων στην Aegean

Κύριοι,
           1.Στα πλαίσια της πολυετούς πολύ καλής συνεργασίας της ΄Ενωσής μας, με την Aegean Airlines, μοναδικού (ύστερα απ’ την εξαγορά της Ολυμπιακής) Εθνικού μας Αερομεταφορέα, εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου και σε συνέχεια συζητήσεων, που είχατε στο stand της Λέσβου στη MITT 2013, με τον Πρόεδρό μας κ. Περικλή Αντωνίου

                                  ΣΑΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
για διερευνητική επίσκεψη, προκειμένου να συνεξετάσουμε / συνεκτιμήσουμε δυνατότητες συνεργασίας μας, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και σ’ ετήσια βάση.
2.Η ΄Ενωσή μας θα καλύψει με Φιλοξενία την εδώ παραμονή σας κι η Aegean Airlines την αεροπορική μεταφορά σας από και προς τη Χώρα σας.
3.Για ενημέρωσή σας, σε πρόσφατη (14.11.2013) συνάντηση του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα κι ενός μέλους του Δ.Σ. της ΄Ενωσής μας, στη Μυτιλήνη (στα Heliotrope Hotels), με το υψηλόβαθμο στέλεχος της Aegean Airlines κο Επιτροπάκη, συνοδευόμενο απ’ την Προϊσταμένη της εταιρείας στη Μυτιλήνη κα Αναγνώστου, μεταξύ πολλών άλλων, αμοιβαίου ενδιαφέροντος θεμάτων, αναφέρθηκαν και στη δυνατότητά τους να βάλουν Charter / Charters, μ’ απ’ ευθείας σύνδεση της Χώρας σας με τη  Μυτιλήνη (Λέσβου), εξυπηρετώντας τους Τ.Ο. που το επιθυμούν, με την προϋπόθεση οι Τ.Ο. να καλύψουν το 50% των θέσεων του / των  Charter / Charters.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΣΒΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
 
ΠΕΡ. Π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡ. ΤΕΚΕΣ
Μέλος του ΔΣ του ΞΕΕ
 
 
 
 
 
Υ.Γ.: Η Λέσβος, το 2ο σε μέγεθος (μετά την Κρήτη) νησί, στα Β.Α. του Αιγαίου Πελάγους, με σύγχρονα, ανακαινισμένα, αναβαθμισμένα 120 Ξενοδοχεία / 7000 κλιν. κι ενοικιαζόμενα 10.000 κλιν. σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους και παραδοσιακούς οικισμούς, σ’ απόσταση ~ 1hr και 15 min (μ’ επιβατηγό / οχηματαγωγό πολύ χαμηλού ναύλου, όλο το χρόνο), απ’ τις απέναντι Μικρασιατικές ακτές της Τουρκίας, μεγάλης αναγνωρισιμότητας / φήμης, για τους φυσικούς κι ανθρωπογενείς πόρους και αξίες του, που καλύπτουν τις περισσότερες μορφές Εναλλακτικού Τουρισμού, όπως π.χ. Θρησκευτικού, Πολιτιστικού, Οικολογικού / Παρατήρησης πουλιών, Περιπατητικού, Γεωτουρισμού, Συνεδριακού, Γαστρονομικού, Θαλάσσιου / Καταδυτικού, Αθλητικού, Καλλιτεχνικού κλπ, χαρακτηρισθέν απ’ την UNESCO, ολόκληρο το νησί  μας ως Γεωπάρκο, με μοναδικά Αρχοντικά, Μουσεία, Κάστρα, Μοναστήρια, Ναούς, Μονοπάτια, Παραλίες, Λιμανάκια, παραδοσιακή παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας και βιολογικής αξίας ιχθυογεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων, που προορίζονται για εμπορία / εξαγωγές και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, που για την οικονομία του κειμένου παραλείπονται, προσφέρεται για διακοπές κι όχι μόνο, για όλες τις εποχές του χρόνου, για όλα τα βαλάντια κι όλα τα ενδιαφέροντα, τουριστικά, επιχειρηματικά, Real Estate κλπ

Μοιράσου το άρθρο!