Τουρισμός

01/09/2022 - 13:32

Σε 4 σημεία του νησιού....  να “υπάρχεις” σε αυτή τη ζωή καλά!

Για τέταρτη χρονιά φέτος ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου, ένα τετραήμερο Φεστιβάλ γεμάτο δράσεις σε 4 σημεία στο νησί - σε Μόλυβο, Πέτρα, Ερεσό και Πλωμάρι, από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου έχει στόχο την προβολή της Λέσβου και παράλληλα την προώθηση της έννοιας του well-being -  να “υπάρχεις” σε αυτή τη ζωή καλά.  H πανέμορφη και ενεργειακά μοναδική Λέσβος, είναι ένας τόπος που σας καλεί να τον ανακαλύψετε και να βρείτε τα εργαλεία για έμπνευση, παρακίνηση και θετική αλλαγή στη ζωή σας. Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, ένα νησί με πλούσια φύση, γεμάτο αντιθέσεις αλλά και μοναδική ενέργεια, σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις δράσεις που έχουμε προγραμματίσει με καθοδηγητές και δασκάλους από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.  

Πάρτε μέρος και ανακαλύψτε τρόπους να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας- σώμα και πνεύμα. Ένα Φεστιβάλ που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας, μια ευκαιρία να γυμναστείτε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον καθώς και να γνωρίσετε νέους τρόπους εκγύμνασης.

 

 Όσοι βρεθούν στο νησί το τετραήμερο αυτό θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από ένα πλούσιο Πρόγραμμα δραστηριότητες όπως γιόγκα, πιλάτες, χορός και χοροθεραπεία, Τσι-Κονγκ, συνεδρίες διαλογισμού και Mindfulness, διαλογισμός με άλογα, μουσικοθεραπεία με θιβετιανά μπολ, σεμινάρια αυτοφροντίδας, εργαστήρια παρασκευής σαπουνιού και τσαγιού από ελαιόδεντρα, καθώς και εμπνευσμένες και μοναδικές ομιλίες.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Μολύβου, διαδικτυακά στο http://shop.theotheraegean.com/shop/ καθώς και πριν την έναρξη της κάθε δράσης στην είσοδο. Διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε δράση καθώς και ημερήσιο εισιτήριο, εισιτήριο σαββατοκύριακου και τετραήμερο Φεστιβάλ για όλες τις δράσεις. Για τυχόν ερωτήματα αναφορικά με τα εισιτήρια, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου στο τηλ. 2253071990. Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και τις δράσεις, τα μαθήματα, και τους δασκάλους στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ

www.euphoria-lesvos.com.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας - Lesvos Euphoria International Festival είναι υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, του Robert Βetz και στηρίζεται δυναμικά από χορηγούς και υποστηρικτές.

Χορηγοί του Φεστιβάλ : Seafari Adventures, A-Luxury Villas, Eressian Hotel & Hammam Spa, NIYAMAS.

Μοιράσου το άρθρο!