Τουρισμός

16/01/2015 - 17:35

Σε Αυστρία και Ολλανδία ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου

style="text-align: justify;">Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου δίνει το παρόν στο περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης Ολλανδίας «VAKANTIEBEURS». H έκθεση πραγματοποιείτε από 13 έως 18 Ιανουαρίου. 
 
Από τον Φορέα στην Ολλανδία βρίσκονται τα μέλη του Δ. Συμβουλίου, Γρηγορίου Άρης και Μιχαλάκης Φώτης  και τα μέλη του Φορέα Κουταλιανός Δημήτριος και Σούγιουλτζης Αχιλλέας τουριστικοί πράκτορες, που πρακτορεύουν την τουριστική αγορά της Ολλανδίας και οι οποίοι έχουν επαφές με επαγγελματίες του κλάδου,  δημοσιογράφους, με σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος για όλη την Λέσβο.
 
Τα μηνύματα από την ολλανδική τουριστική αγορά, από τις πρώτες ημέρες της έκθεσης, μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε θετικά αν υπολογίσουμε ότι η τουριστική αγορά είναι επηρεασμένη από τις πολιτικές εξελίξεις που κυριαρχούν στην Ελλάδα και υπάρχει ένας αέρας συγκρατημένης αισιοδοξίας για αύξηση το επόμενο διάστημα.
 
Η Ολλανδία, αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη αγορά η οποία μπορεί να αυξήσει περαιτέρω το μερίδιο της, στην Λέσβο καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελεί την πιο σημαντική τουριστική αγορά.
 
Παράλληλα,  για πρώτη φορά ο Φορέας συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «FERIEN» της Βιέννης Αυστρίας, όπου εκπροσωπήθηκε από το μέλος Σούγιουλτζη Αχιλλέα τουριστικό πράκτορα που δουλεύει με την συγκεκριμένη αγορά και από την οποία τα μηνύματα είναι ανάλογα με αυτά της Ολλανδίας.
 

Μοιράσου το άρθρο!