Τουρισμός

25/04/2023 - 12:03

Στοχευμένη και Πανελλαδική η προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου από την Περιφέρεια

« Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Βορείου Αιγαίου - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕ Ε/Φ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και ΕΣΤΙΑ »

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2023 η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε τον Απρίλιο δυο καταχωρήσεις σε Πανελλαδικής κυκλοφορίας έντυπα.

 

Ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό ΕΣΤΙΑζω που  κυκλοφόρησε στο τεύχος Απριλίου (9/4/23) με την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ της Κυριακής όπου, μεταξύ άλλων, φιλοξενήθηκε  ειδική θεματολογία: Πάσχα στη Ελλάδα, Έθιμα & Παραδόσεις, καθώς και Οδοιπορικό στο Βόρειο Αιγαίου (3 σελίδες). Το τιράζ του περιοδικού που κυκλοφόρησε  με την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ της Κυριακής είναι 18.000 τεύχη πανελλαδικά.

 

Ολοσέλιδη καταχώρηση στην ειδική ΕΝΘΕΤΗ έντυπη  έκδοση του Travel.gr με τίτλο «100 Μαγευτικές Παραλίες της Ελλάδας» που  διανεμήθηκε  δωρεάν μαζί με την Εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την Κυριακή 23/4/2023. Το τιράζ της εφημερίδας είναι 55.000

 

Παράλληλα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήταν εκ των βασικών χορηγών της 38ης  ετήσιας συνάντησης των Ανιχνευτών (παιδιά ηλικίας 15-19 ετών) από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων η οποία πραγματοποιήθηκε στην Χίο  19-21 Απριλίου 2023 και στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1000 άτομα  απ’ όλη την Ελλάδα.

 

ασ

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά:

 

«Η προβολή των νήσων του Βορείου Αιγαίου γίνεται στοχευμένα και με στόχο να αναδείξουμε κάθε όμορφη γωνιά της Περιφέρειας μας. Οι συγκεκριμένες καταχωρήσεις έγιναν σε περιοδικά θεματικά και με μεγάλη κυκλοφορία. Μάλιστα ανάμεσα στις παραλίες τις οποίες επέλεξε η Περιφέρεια να προβληθούν βρίσκεται και αυτή τον Βατερών τα οποία επλήγησαν από τις πυρκαγιές και θελήσαμε να τα αναδείξουμε ακόμη περισσότερο. Παράλληλα ως Περιφέρεια στηρίξαμε οικονομικά την ετήσια συνάντηση Προσκόπων που έγινε στην Χίο, όπου για τέσσερις ημέρες περισσότερα από 1000 παιδιά  πραγματοποίησαν δράσεις, γνώρισαν την Χίο και θα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας. Τέτοιες ενέργειες εξωστρέφειας χρειαζόμαστε και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και φέτος η Περιφερειακή Αρχή για να γίνει το Βόρειο Αιγαίο πόλος έλξης».

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Πρώτο Θέμα.pdf 931.34 KB

Μοιράσου το άρθρο!