Τουρισμός

03/08/2012 - 16:31

Συνάντηση με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας

Lesvosnews logo tur

&n

bsp;

Το Επιμελητήριο Λέσβου, στα πλαίσια των επιχειρηματικών συναντήσεων για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των διασυνοριακών στοχευόμενων δράσεων του με Τούρκους Επιχειρηματίες, σας προσκαλεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Παλαυκέλλης», το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 και ώρα 13:00, στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας (Association of Turkish Travel Agencies – TURSAB) του Γραφείου της Σμύρνης.

Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό φορείς της Λέσβου, ενώ από την τουρκική αντιπροσωπία, εκτός του προέδρου της κ. Riza Gencay  και του αντιπροέδρου κ. Hasip Ali Hepsen,  θα παρευρεθούν άλλοι δέκα αντιπρόσωποι του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής της Σμύρνης.

Η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας έχει ιδρυθεί το 1972 και έχει είκοσι (20) γραφεία σε όλη την Τουρκία και στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε και στην προσπάθεια μας να προσελκύσουμε Τούρκους επισκέπτες, κρίνουμε ότι η παρουσία σας είναι απαραίτητη

Μοιράσου το άρθρο!