Κοινωνία

30/05/2016 - 12:10

Εθελοντικές αιμοδοσίες για το μήνα Ιούνιο

yle="text-align: justify;">Οι εθελοντικές αιμοδοσίες που έχουν προγραμματιστεί από τους αντίστοιχους φορείς Εθελοντών Αιμοδοτών σε συνεργασία με το σταθμό αιμοδοσίας του νοσοκομείου Μυτιλήνης τον Ιούνιο είναι:

Σάββατο 4 Ιουνίου, Στύψη, στο ιατρείο το απόγευμα
Κυριακή 5 Ιουνίου, Άντισσα, στο κέντρο υγείας το πρωί
 
Επιπλέον ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην  προγραμματισμένη Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που είναι αφιερωμένη στα 20 χρόνια του Συλλόγου.
Τρίτη 14, Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Ιουνίου του 2016. Στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου και ώρες 8:30 – 14:00 και 18:00 – 22:00 πρωί και απόγευμα.
 
Ενημερώνουμε τους Εθελοντές μας Αιμοδότες ότι σύμφωνα με την καινούργια οδηγία του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδoτών,  του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης οι Εθελοντές Αιμοδότες για να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να ξέρουν ή να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους και οι τρόποι να το βρούν είναι οι εξής:
1. Μέσω διαδικτύου: https://www.amka.gr/AMKAGR/
2. Μέσω τηλεφώνου: 11131
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου στο 2251040777 8:30 - 14:00 καθημερινές ημέρες.
Όσοι αιμοδότες έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD μπορούν να αιμοδοτήσουν. 
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου απο το παρακάτω  Link:
Στο Facebook:    https://www.facebook.com/ethelontes.aimodotes.mitilinis/ 
 
Ξαναζεστάνετε μέσα σας την αγάπη για τον συνάνθρωπο σας. Να κάνουμε το Νοσοκομείο μας αύταρκες από Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα. Για να βρίσκει ο κάθε συμπολίτης μας όταν το έχει ανάγκη. Μην το αναβάλετε, σας περιμένουμε.
 
Γίνετε Εθελοντές Αιμοδότες
Δώστε με το αίμα σας ζωή
 

Μοιράσου το άρθρο!