Υγεία

13/11/2015 - 13:36

Το Περιφερειακό Ιατρείο Παπάδου είναι πραγματικότητα!

Μετά από αναμονή πολλών ετών από την κατασκευή του, την Δευτέρα 16/11/2015 θα δοθεί σε λειτουργία το Νέο Περιφερειακό Ιατρείο Παπάδου. Γραφειοκρατικές αγκυλώσεις , παραλείψεις και άλλου είδους ζητήματα δεν επέτρεπαν στους κατοίκους της Γέρας να απολαμβάνουν έως σήμερα ιατρική φροντίδα σε ένα σύγχρονο κτίριο.

Στα μέσα του Οκτώβρη, μετά το πέρας μίνι σύσκεψης για το θέμα από τη μεριά του Δήμου αποφασίστηκε η αποστολή εγγράφου από το Δήμαρχο Λέσβου κ. Γαληνό προς το Υπουργείο Υγείας και ο συντονισμός των περαιτέρω ενεργειών από τον Πρόεδρο του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου κ. Σινάνη όπου σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Γέρας κ. Ψωμά και τον εντεταλμένο υπάλληλο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Τσακυρέλλη ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το διαδικαστικό κομμάτι της υπόθεσης.

Πολύ σύντομα υπήρξε ανταπόκριση από τη μεριά του Υπουργείου Υγείας και σε διάστημα τριών περίπου εβδομάδων λύθηκαν όλες οι εκκρεμότητες που υπήρχαν και έτσι από το πρωί της Δευτέρας , θα ξεκινήσει την λειτουργία του το νέο Περιφερειακό Ιατρείο στελεχωμένο με προσωπικό και με σύγχρονα μέσα.

 

 

 

 φωτογραφίες : Κίμωνας Χρυσίδης

Μοιράσου το άρθρο!