Υγεία

08/05/2020 - 11:21

Τέλος η καθημερινή ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά

Αλλαγές στην καθιερωμένη ενημέρωση στις έξι, από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά φέρνει η υποχώρηση της πανδημίας του κορονοϊού. Λόγω και της άρσης των μέτρων που από την Δευτέρα (11/5) επεκτείνεται περαιτέρω, η καθημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας αναμένεται να σταματήσει.

Με τα νέα δεδομένα, πλέον, η καθημερινή ενημέρωση, για την εξέλιξη του κορονοϊού στην χώρα μας θα γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα και όποτε κριθεί φυσικά απαραίτητο, λόγω έκτακτων καταστάσεων. Επισημαίνεται ότι η ενημέρωση θα πραγματοποιείται και γραπτώς, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα κατά τις Κυριακές.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται αναμένεται να αποκαλυφθούν σήμερα, ενώ το νέο πρόγραμμα θα τεθεί σε εφαρμογή από τη Δευτέρα.

Πάντως η σημερινή ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ εκτός από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, στο υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος θα ενημερώσει για την επαναλειτουργία των υπόλοιπων καταστημάτων που ανοίγουν από την ερχομενη Δευτέρα

Μοιράσου το άρθρο!