Αφιερώματα

03/03/2022 - 08:06

Πέθανε ο Αγιασώτης αγωνιστής δικηγόρος Παναγιώτης Γαλετσέλης

Πέθανε ο αγωνιστής δικηγόρος Παναγιώτης Γαλετσέλης

Θλίψη στον νομικό κόσμο της χώρας

Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του επί σειρά ετών μέλους του ΔΣ του ΔΣΑ, συναδέλφου μας Παναγιώτη Γαλετσέλλη.

Ο εκλιπών είχε πολυσχιδή και πληθωρική παρουσία στα δρώμενα του Συλλόγου μας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο σύνολο των συναδέλφων.

Εκλεγόταν διαρκώς από το 1990 έως και το 2017 στο ΔΣ του ΔΣΑ, εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στις δικηγορικές εκλογές του 1993, έχει διατελέσει Σύμβουλος – Ταμίας του ΔΣΑ και μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, θήτευσε ως μέλος πλειάδας επιτροπών του ΔΣΑ συμβάλλοντας στην επίλυση προβλημάτων και την ανάδειξη ζητημάτων του κλάδου, ενώ έθετε υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου του ΔΣΑ από το 1999 όντας πάντοτε παρών σε όλες τις διεκδικήσεις του δικηγορικού σώματος.

Ο Παναγιώτης Γαλετσέλλης, με έντονο το αίσθημα του πατριωτισμού και των δημοκρατικών αρχών αφήνει το ανεξίτηλο προσωπικό του στίγμα στον δικηγορικό συνδικαλισμό που επί δεκαετίες υπηρέτησε με συνέπεια, αφοσίωση και αγάπη.

Το Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δέηση στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και στη συνέχεια την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 την ίδια ώρα θα γίνει η κηδεία του στην στην Αγιάσο. Ο εκλιπών ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Αγιασωτών.

 

Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής - ΟΛΣΑ

Μοιράσου το άρθρο!