Αγροτικά - Αλιεία

21/02/2023 - 11:00

Ενημερωτική ημερίδα για τη νέα ΚΑΠ 2023-2027 / Μυτιλήνη, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Νέα περίοδος μεταρρυθμίσεων και αλλαγών στον πρωτογενή τομέα της χώρας έρχεται από τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), η εφαρμογή της οποίας ξεκινάει τους επόμενους μήνες με ισχύ έως και το τέλος του 2027.

  • Ποιοι είναι οι στόχοι της νέας ΚΑΠ στη χώρα μας και τι αλλάζει; 
  • Ποιες είναι οι προτεραιότητες που ενσωματώθηκαν στο Εθνικό Στρατηγικό  Σχέδιο; 
  • Τι αλλάζει στις ενισχύσεις και στα προγράμματα για τους αγρότες;
  • Τι ισχύει για τα νησιά του Αιγαίου και τι δείχνει η ανάλυση των δεδομένων;

Απαντήσεις σ' αυτά τα ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες  θα δοθούν στην ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 το πρωί στην αίθουσα του  Επιμελητηρίου Λέσβου. 

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Γεωτεχνική Αιγαίου και είναι ουσιαστικά η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση που γίνεται στο νησί μας για τη νέα ΚΑΠ.

Βασικός ομιλητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Φλωρίδης (αντιπρόεδρος ΠΕΦΑ - μέλος της Γεωτεχνικής Αιγαίου). Ο κ. Φλωρίδης έχοντας συμμετάσχει σε δεκάδες ενημερωτικές εκδηλώσεις για τη νέα ΚΑΠ σε όλη την Ελλάδα έχει πλέον αναλύσει όλα τα δεδομένα και στην ημερίδα θα μάθουμε για πρώτη φορά αν η Λέσβος θα είναι στους χαμένους ή κερδισμένους της νέας ΚΑΠ....

Η πρόσκληση  στην ημερίδα είναι ανοιχτή όχι μόνο σε αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και σε όσους έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον αγροτικό τομέα. Η ημερίδα αφορά επιχειρήσεις μεταποίησης, επιχειρήσεις παραγωγής και πώλησης γεωργικών εφοδίων, φυτώρια, λογιστές.

 

Μυτιλήνη, Τρίτη  21 Φεβρουαρίου 2023

ώρα 11:00 π.μ. - Αίθουσα Επιμελητηρίου Λέσβου

δ

Μοιράσου το άρθρο!