Αγροτικά - Αλιεία

26/02/2024 - 11:28

Και οι αγρότες την Τετάρτη στην Πλατεία Σαπφούς και στην πάρκο Καλλονής

      Συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας με τη συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργία τη Τετάρτη 28 Φλεβάρη. Στη κινητοποίηση – συλλαλητήριο που οργανώνει το εργατικό κέντρο Λέσβου σε Μυτιλήνη και Καλλονή, ενάντια στη φτώχεια, την ακρίβεια, στο ξεζούμισμα της ζωής μας και ένα χρόνο μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη,  ενώνουμε την φωνή μας για να ακουστεί όσο πιο δυνατά  «ή τα κέρδη τους ή η ζωές μας».

       Φτάνει πια να ματώνουν τα εργατικά – λαϊκά στρώματα, οι φτωχοί βιοπαλαιστές αγρότες για να θησαυρίζουν τα μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Φτάνει πια να τρώνε τον ιδρώτα και τον μόχθο μας και για μας να αφήνουν «τα ξύσματα του βαρελιού». Η πρόσφατες παροχές της κυβέρνησης προς τους αγρότες είναι απλά για να διαχειριστούμε τη φτώχια μας. Φτάνει πια να μπαίνουν τα κέρδη τους πάνω απ’ τις ζωές μας.

      Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού, να συμμετέχουν και με τα δικά μας αιτήματα στις δύο μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε Μυτιλήνη (πλατεία Σαπφούς) και Καλλονή ( στο πάρκο) την Τετάρτη  Φλεβάρη στις 11:00 το πρωί.

 

Μοιράσου το άρθρο!