Αγροτικά - Αλιεία

29/01/2024 - 11:36

Σημαντικό βήμα για τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Σκαλοχωρίου

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση ανάπτυξης της Λεσβιακής υπαίθρου, διευκόλυνσης των παραγωγών και αναβάθμισης της ποιότητας και των υπηρεσιών στον πρωτογενή τομέα, προχώρησε ο Αγροτικός κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Σκαλοχωρίου.

Τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου παραληπτηρίου πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σκαλοχώρι, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, κ.Κελέτση Σταύρου.

Παρόν επίσης ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ.Αθανασίου Χαράλαμποσ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρασκευαίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Έργων Αυτεπιστασίας Δυτικής Λέσβου κ. Ιορδάνου Ιορδάνης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δυτικής Λέσβου κ. Αλεξίου Δημήτριος, η Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων – Περιβάλλοντος Δυτικής Λέσβου κ. Γιαννή Ααανούλα , ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της ΔΕΥΑΛ και του Δήμου Δυτικής Λέσβου κ.Μαραγκός, πολλοί σημαντικοί επιχειρηματίες της περιοχής, αγρότες, κτηνοτρόφοι και απλοί κάτοικοι του Σκαλοχωρίου.

Ο Υφυπουργός στην ομιλία του τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης του πρωτογενούς τομέα ειδικά στην περιφέρεια της χώρας, με την κυβέρνηση να το πράττει έμπρακτα καθώς χρηματοδοτεί τέτοιες προσπάθειες και κινήσεις γιατί τα οφέλη είναι πολλαπλά.

Ο πρόεδρος, κ.Κυρατζής Ευστράτιος έκανε αναδρομή στην σημαντική συμβολή του συνεταιρισμού στην τοπική κοινωνία, στα 100 χρόνια παρουσίας του. Επίσης, ο κ.Κυρατζής τόνισε την ανάπτυξη που έχει επέλθει στον συνεταιρισμό τα τελευταία χρόνια και τις προσδοκίες που υπάρχουν για περεταίρω ανάπτυξη στο μέλλον!

 

Μοιράσου το άρθρο!