Ανακοινώσεις Φορέων

23/01/2012 - 13:18

Επίσκεψη οικοδόμων στο ΙΚΑ Μυτιλήνης

yle="text-align:justify;">ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

Τη δευτέρα 23-1-2012 αντιπροσωπία της διοίκησης του συνδικάτου οικοδόμων Λέσβου, επισκέφτηκε το Ι.Κ.Α. Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα τα μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν με τον διευθυντή και την προϊσταμένη οικοδομικών έργων, συζητώντας μαζί τους την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο της οικοδομής στη Λέσβο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόβλημα που υπάρχει και χρονίζει με τα ένσημα των συναδέλφων και την ιατρική τους κάλυψη, μιας και χρειάζονται 90 ένσημα για να σφραγίσει ένας οικοδόμος το βιβλιάριο του.
Στο αίτημα που θέσαμε για ανανέωση των βιβλιάριων υγείας, ο διευθυντής απέφυγε να απαντήσει, δηλώνοντας αναρμόδιος , μιας και επίσημη εντολή από τα κεντρικά του Ι.Κ.Α. δεν έχει έρθει ακόμα. Οι όποιες αλλαγές στις προϋποθέσεις ανανέωσης των βιβλιάριων δεν είναι αρκετές.
Απαιτούμε βάση των συνθηκών και των αναγκών, πλήρη φαρμακευτική και ιατρική κάλυψη για τους οικοδόμους και τις οικογένειες τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν την μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας που καλούν τα ταξικά συνδικάτα για τις αρχές Φλεβάρη και την κλιμάκωση των αγώνων.
Μονόδρομος για εμάς είναι η αντίσταση για να μην ισοπεδώσουν ό,τι μας απέμεινε.

Μοιράσου το άρθρο!