Ανακοινώσεις Φορέων

23/09/2013 - 13:26

Απεργιακό και Αντιφασιστικό Κάλεσμα από την ΑΔΕΔΥ Λέσβου

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κατά τη προγραμματισμένη συνεδρίασή του το Σάββατο, αποφάσισε τη συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ότι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους, οι οποίοι υφίστανται εδώ και τέσσερα χρόνια τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα καταδικάζονται κατά χιλιάδες σε διαθεσιμότητα και απόλυση.

Το Γ.Σ. αποφάσισε την προκήρυξη νέας 48ωρης Απεργίας για την ερχόμενη εβδομάδα, εβδομάδα κατά την οποία θα βρίσκεται στη χώρα μας η Τρόικα.

Ειδικότερα, αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης Απεργίας την Τρίτη και την Τέταρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2013. Διευκρινίζεται ότι την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013, πραγματοποιείται Γενική Απεργία σε συνεννόηση και συνεργασία με τη ΓΣΕΕ.

Στα πλαίσια αυτά η ΕΓ της ΑΔΕΔΥ Λέσβου καλεί τους Συλλόγους - Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους  

 

Την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 (ημέρα κατά την οποία η Τρόικα θα συναντηθεί με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) Πανεργατικό Συλλαλητήριο, στα κεντρικά λύκεια Μυτιλήνης, στις 11.00 π.μ.

Τη δεύτερη ημέρα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013, σε συνεργασία με τους πρωτοβάθμιους συλλόγους, Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων και των φοιτητικών συλλόγων, στην πλατεία Σαπφούς στις 6:00 μμ.

Μοιράσου το άρθρο!