Ανακοινώσεις Φορέων

22/11/2013 - 17:34

Ίδρυση Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού Λέσβου

Ίδρυση Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού Λέσβου

yle="text-align: justify;">Την Κυριακή (17/11), έγινε στην Ερεσό η ιδρυτική συνέλευση του ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΣΟΥ.
Οι σύνεδροι αφού ενέκριναν το καταστατικό του ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΣΟΥ, στη συνέχεια εξέλεξαν το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα οργανώσει το Φορέα και θα οδηγήσει στην εκλογή του πρώτου Δ.Σ.

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΣΟΥ ιδρύθηκε με πρωτοβουλία κυρίως επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού κι έχει τη μορφή Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, η οποία θα λειτουργεί με βάση τις αρχές του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Στη δημιουργία του ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΣΟΥ οδήγησαν η επιτακτική ανάγκη για την ορθολογική ανάπτυξη της Ερεσού με την εναρμόνιση του συνόλου των οικονομικών δραστηριοτήτων του τόπου σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής, αλλά και η απαιτούμενη αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής του τόπου, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα συμβάλουν στην ανάδειξη των αρετών και των προτερημάτων που χαρακτηρίζουν την πολυσυλλεκτική κοινωνία της Ερεσού.

Σκοπός του ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΕΣΟΥ είναι η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ερεσού και της ευρύτερης περιοχής μέσω της ανάδειξης και προβολής των πολιτιστικών, τουριστικών, παραγωγικών και περιβαλλοντικών πόρων της περιοχής.

Το προσωρινό Δ.Σ. αποτελείται από τους:

Ιωάννα Σάββα (Πρόεδρος)
Χρήστος Βότσης (Αντιπρόεδρος),
Φανή Γαληνού (Γραμματέας),
Μαρίαλ Γαβριήλ (Υπεύθυνη Οικονομικού)
Χριστίνα Ιωσηφέλη (Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων)
Ροδακινά Καλαντζή (Μέλος), και
Γεώργιος Μογνιε (Μέλος).
 

Μοιράσου το άρθρο!