Ανακοινώσεις Φορέων

17/10/2013 - 16:59

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Ο κ.Τεντόμας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Ο κ.Τεντόμας προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις

yle="text-align: justify;">Τοποθέτηση Περιφέρειας για το Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο:

Με έκπληξη διαβάσαμε στον Τύπο τις αιτιάσεις του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Βασίλη Τεντόμα, για το γεγονός ότι ενημερώθηκε σήμερα σχετικά με τη διοργάνωση του Διευρυμένου Περιφερειακού Συνεδρίου στο Βόρειο Αιγαίο την ερχόμενη Παρασκευή στη Μυτιλήνη και Σάββατο στη Χίο. Η Περιφέρεια σημειώνει για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις:
•    Το Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο διοργανώνεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το οποίο και έχει την απόλυτη ευθύνη για την επιλογή του τόπου και τρόπου διεξαγωγής του καθώς και του ποιοι θα είναι προσκεκλημένοι να παραστούν, να εισηγηθούν και να χαιρετίσουν.
•    Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας στα πλαίσια της υποστήριξης της διοργάνωσης αυτής, αναδημοσιεύτηκε το δελτίο Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το συνέδριο -το οποίο προηγουμένως είχε δημοσιοποιηθεί στον πανελλαδικό Τύπο από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου- ενώ το Γραφείο Περιφερειάρχη παρείχε τη συνεργασία που του ζητήθηκε από τον διοργανωτή για όλα τα επιμέρους.
•    Είναι γνωστό σε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους, ότι όταν η Περιφέρεια διοργανώνει εκδηλώσεις, οι πρώτοι που καλούνται είναι οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
Είναι να απορεί λοιπόν κανείς με την τακτική του κ. Τεντόμα, που ακόμη και στα αυτονόητα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποκαλύψει τάχα παραλείψεις της Περιφερειακής Αρχής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


up date

 ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ»

Είναι γεγονός ότι η απάντηση της Περιφέρειας ξεκαθαρίζει τα πράγματα και απαντά με ατράνταχτα επιχειρήματα στα περί σοβαρότητάς της, που της καταλόγισε ο επικεφαλής της παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό» Βασ. Τεντόμας.

Σύμφωνα λοιπόν με τη παραπάνω απάντηση:

Πρώτο, υπάρχουν περιφερειακά συνέδρια, που συμμετέχει η Περιφέρεια, αλλά δεν είναι της Περιφέρειας.

Δεύτερο, εκδίδονται δελτία τύπου από το γραφείου τύπου της Περιφέρειας, που όμως δεν είναι της Περιφέρειας.

Ηθικό συμπέρασμα:

Από δω και στο εξής, όταν μαθαίνουμε ότι γίνεται στη περιφέρειά μας περιφερειακό συνέδριο, να ρωτάμε αν είναι της Περιφέρειας και όταν βλέπουμε ένα δελτίο τύπου της Περιφέρειας θα ρωτάμε αν είναι δικό της.

 

      Μυτιλήνη 17-10-2013

Από το γραφείου τύπου Της περιφερειακής παράταξης Βορείου Αιγαίου

«ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

 


 

Μοιράσου το άρθρο!