Αστυνομικό Ρεπορτάζ

04/08/2012 - 14:05

Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ από ηλικιωμένη στο Ίππειος Λέσβου

κλοπή-οικία κοσμήματα Lesvosnews Λέσβος Ίππειος

Σήμερα (04-08-2012) το πρωί, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου Λέσβου, κλοπή σε οικία μίας 71χρονης ημεδαπής, στην περιοχή του  Ιππείου της Λέσβου.
 
Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, βραδινές ώρες χθες  (03/04-08-2012), μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, από ανασφάλιστο παράθυρο και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας 7000 ευρώ περίπου καθώς και ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ. 
 
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου Λέσβου. 
 
Για τα αυξημένα κρούσματα κλοπών ο Πρόερδος της Τοπικής Κοινότητας Ιππείου κ. Προκόπης Σινάνης αναφέρει:

Δυστυχώς, τα φαινόμενα κλοπών που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα δεν πρόκειται να εκλείψουν αφού η ανέχεια οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παραβατικότητα..Ειδικά δε, μετά την κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού Ιππείου η περιοχή μας εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να καλυφθεί από το υποστελεχωμένο Α.Τ Αγιάσου.. Επιτέλους, η πολιτεία πρέπει να σκύψει το κεφάλι πάνω στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιφέρειας ,πόσο δε μάλλον όταν τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής κρίνονται τουλάχιστον απογοητευτικά..Εμείς φυλάσσουμε Θερμοπύλες.. Εμάς ποιος θα μας προφυλάξει;;;; 

Μοιράσου το άρθρο!